O yüzden ben kedi alıp kedilerle takılacağım, onlar daha güvenilir ve ihanet etme durumları yok. Cinsel istek olaya gelirsek artık ileride kendime hakim olup yaş ilerleyeceği için yavaş yavaş bir sorun olmaktan çıkacağını düşünüyorum.
O yüzden ben kedi alıp kedilerle takılacağım, onlar daha güvenilir ve ihanet etme durumları yok. Cinsel istek olaya gelirsek artık ileride kendime hakim olup yaş ilerleyeceği için yavaş yavaş bir sorun olmaktan çıkacağını düşünüyorum.
Orada insanların 3'ten fazla sevgili geçmişi oluyor genelde. Adamlar bizim gibi değillerki ilk olduğu sevgiliyle evlensin. Bizde 2 yıl geçince hemen evlenelim de hiç ayrılmayalım kafası var. Ama 4 yıl sonra ayrılıyor Türkiye'de insanlar. Son zamanlarda çok arttı zaten boşanma oranı.
Sevildiğini bilmek hissetmek iyi bir histir.Tartışmasız herkes için öyledir bu insanların doğasında var zaten. Fakat kimisi bunu reddediyor garip şekilde. Şu pandemi döneminde bana öyle diyen 2 kişi oldu fakat 2 kişiyle de iletişimi kesmedim. Zaten bir süre sonra anlıyorlar durumu.