Sevdiğim kıza nasıl yakınlaşırım?

Hocam kimin ne olduğunu anlayamıyoruz işte. En yakınından bile darbe alabilirsin.

Aynen.

Arkadaş 24'te evlendi mal gibi kadın şimdi 3 çocuk yaptı 20k nafaka alıyor arkadaşta zengindi.

O yüzden ben kedi alıp kedilerle takılacağım, onlar daha güvenilir ve ihanet etme durumları yok. Cinsel istek olaya gelirsek artık ileride kendime hakim olup yaş ilerleyeceği için yavaş yavaş bir sorun olmaktan çıkacağını düşünüyorum.

Aynen.

O yüzden ben kedi alıp kedilerle takılacağım, onlar daha güvenilir ve ihanet etme durumları yok. Cinsel istek olaya gelirsek artık ileride kendime hakim olup yaş ilerleyeceği için yavaş yavaş bir sorun olmaktan çıkacağını düşünüyorum.
bekarlık sultanlıktır 31 de evlen gitsin
Aynen.

kanka annem nulsun bana oturaklı güzel kız evleniyim

Hocam olması gereken de o zaten. 35'e kadar bence insan genç. Zaten Avrupa'da ve birçok ülkede evlenme yaşı 37 falan.

Avrupalılarda hadi evlensene, kızlar yüzüne bakmaz, sana söyle biri bıldum diyen çok azdır. Buraya göre. O yüzden Avrupa'da evlenme yaşı yüksektir.

Avrupalılarda hadi evlensene, kızlar yüzüne bakmaz, sana söyle biri bıldum diyen çok azdır. Buraya göre. O yüzden Avrupa'da evlenme yaşı yüksektir.
Orada insanların 3'ten fazla sevgili geçmişi oluyor genelde. Adamlar bizim gibi değillerki ilk olduğu sevgiliyle evlensin. Bizde 2 yıl geçince hemen evlenelim de hiç ayrılmayalım kafası var. Ama 4 yıl sonra ayrılıyor Türkiye'de insanlar. Son zamanlarda çok arttı zaten boşanma oranı.

Onu konuşarak reddetmek zorunda kalmamak ve kötü hissetmemek için olabilir.
Sevildiğini bilmek hissetmek iyi bir histir.Tartışmasız herkes için öyledir bu insanların doğasında var zaten. Fakat kimisi bunu reddediyor garip şekilde. Şu pandemi döneminde bana öyle diyen 2 kişi oldu fakat 2 kişiyle de iletişimi kesmedim. Zaten bir süre sonra anlıyorlar durumu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı