Sevdiğim kıza nasıl yakınlaşırım?

Kültür farkı.

Kız senden hoşlanmıyorsa zorla seninle sevgili olamaz, şimdi gidip sana ''seni arkadaş olarak görüyorum'' demekten de çekinir.

Bu kız işleri çok boş ve gereksiz geliyor bana, özellikle ortaokul ve lise çağında. Oturup ders çalış kendini kurtar sonra o işlere sıra gelir.

Yok yok arkadaşlar uyumadım,geldim.Laptop parça değişikliği yapıyordum.En iyisi biraz yakınlaşıp belli etmek.Ondan sonra gerisi gelir diye düşünüyorum.(Yaş 1 Kasım 2000 hangi takvime göre hesaplarsanız)

Yani yaş 20. O zaman ben bir şey diyemem. O yaşlarda nasıldır o işler pek bir fikrim yok.
Yani yaş 20. O zaman ben bir şey diyemem. O yaşlarda nasıldır o işler pek bir fikrim yok.
Yani 20 yaşında bir kızla hiç tanışmadım o yüzden de bir şey diyemiyorum.

Önce sosyal medyasını kurcala, özellikle Twitter'dan hoşlandığı şeyleri falan öğrenebilirsin, sonra konuşmak için fırsat kovala ve hakkında önceden bildiğin bilgileri kullanaraktan sohbet kurmaya başla. Kısa sürede seninle samimi olacağına garanti verebilirim. Kızların hoşlandığı konuları tespit edip, bunlar üzerine konuşmak her zaman işinize yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…