Sevdiğim kızdan iki defa red yedim

Çok sevdiğim bir kız vardı. Konu açmıştım kızı çok seviyorum nasıl açılmalıyım diye. Dün gece 10 gibi açıldım, kabul etmedi. Aslında ben arkadaş olarak seni çok seviyorum ama hiç öyle düşünmedim dedi. Bu reddetmek oluyor herhalde. Sonra yine bugün 1 saat önce kıza yazdım ne düşünüyorsun bu konuda diye yine aynı şeyleri dedi ve 2 kere red yemiş oldum. Kızı çok seviyordum ve birbirimize iltifatlar ediyorduk, flörtleşiyorduk bildiğiniz. Ama böyle olacağına hiç olanak vermemiştim. Artık intiharı ve kötü şeyleri düşünmeye başladım hayatta zevkim kalmadı, tüm duygularımı kaybettim. Çok ciddiyim. Ne yapmalıyım? Abilerim bana bir yol gösterin. Yaşım 17 bu arada.
Öz saygı olduğu sürece düzelirsin. Kız seni düşünmüyor bile, bu yakınlığı kaybetmekten de korkmuyormuş, sen seni bu kadar önemsemeyen biri için intiharı göze alabilir misin?

Öz saygı olduğu sürece düzelirsin. Kız seni düşünmüyor bile, bu yakınlığı kaybetmekten de korkmuyormuş, sen seni bu kadar önemsemeyen biri için intiharı göze alabilir misin?

Bilmiyorum konuyu ilk açtığımda çok kafam karışıktı şimdi o kadar değil ama hala özlüyorum. Kızla hala konuşuyoruz konuşmadam daha mı iyi? Bu arada kız beni önemsiyordu ve normal davranıyordu flörtü ben kendim çıkarmış olabilirim ama iltifatlar ediyordu.

Kız seni ufak ufak ilgi gösterip sahte flörtleşmelerle ilgi bankası yapmış sonra da sen kıza açılınca doğal olarak reddetmiş, şu saatten sonra kızı bırakıp hayatına odaklanman gerek bana göre.

Teşekkür ederim tavsiyeler için. Ama bu inan bana çok zor geliyor böyle yapmak.

Bilmiyorum konuyu ilk açtığımda çok kafam karışıktı şimdi o kadar değil ama hala özlüyorum. Kızla hala konuşuyoruz konuşmadam daha mı iyi? Bu arada kız beni önemsiyordu ve normal davranıyordu flörtü ben kendim çıkarmış olabilirim ama iltifatlar ediyordu.
Seni daha cook uzerler.

Teşekkür ederim tavsiyeler için. Ama bu inan bana çok zor geliyor böyle yapmak.
Reis sen takma kafana çok kız mı yok sana şu koca dünyada?

Oneitis illeti böyle bir şey.

Bir de kızı çok seriden sal kendini daha derin yere gomuyosun hiç işin içinden çıkamayacaksin. Kendine yazık ediyosun seni beğenmeyen kızla konuşarak.

Araştırdım şimdi evet saplantılıyım kıza. Ama kızın beni beğenmediğini nereden anlayacağım ki? Nasıl anlayabilirdim yani? Kızla konuşmayı kesmek istiyorum ama içimden bir ses kesmemem gerektiğini söylüyor ve devam ediyorum onu dinliyorum. Daha bugü yine bir şey olmamış gibi iltifat ettik birbirimize.

Reis sen takma kafana çok kız mı yok sana şu koca dünyada?
Yani uzun süre konuştuğum tek kız bu

@hogwartscanavarı ilk başta zaten anlayamazdin da çok uzun zaman kaybetmissin kızla. Lisede millet 1 haftada sevgili olup bir kaç ayda ayrılıyor sen 6 aydır flört ediyorum diyordun ordan baya belliydi olmayacağı. Şu anda sevgili olmaya döner mi diye düşünüyorsun muhtemelen ama donmicek kız öylesine iltifat ediyor. Karakteri böyle ki tek sana da yapmıyodur emin ol.

@hogwartscanavarı ilk başta zaten anlayamazdin da çok uzun zaman kaybetmissin kızla. Lisede millet 1 haftada sevgili olup bir kaç ayda ayrılıyor sen 6 aydır flört ediyorum diyordun ordan baya belliydi olmayacağı. Şu anda sevgili olmaya döner mi diye düşünüyorsun muhtemelen ama donmicek kız öylesine iltifat ediyor. Karakteri böyle ki tek sana da yapmıyodur emin ol.
Kabus gibi bir şey. Bu kızla konuşmazsam arkadaşım kalmayacak gibi bir şey. Tek arkadaşım bu o kadar bağlanmışım yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı