Sevdiğim kızla nasıl sevgili olabilirim?

Bak bir sene önce arkadaşımın konuştuğu bir kız vardı hep bana anlatırdı tartışırdı bana yazardı falan o zaman dedim kardeşim bak bu ilişki yürümez kız bunun ağzına s. Çıyordu bu lafımı unutma ilişki bittiği zaman gel bana yaz çocuk daha dün yazdı dedim ne oldu neymiş bir kızla konuştum diye ayrıldı benden ben onun birçok hatasını görmezden geldim vs. ee ben ne dedim sana dedim haklısın dedi kızdan nefret etmeye başlamış bildiğin sövüyor o zaman dediğim gibi ya sevecen ya nefret edecen anlayacağınız yine hüsran.
 
Normal moderatör olunca öyle oluyor mu? Düzenli girmeden moderatör olabilir miyim? Son şartı karşılamıyorum ama belki kabul ederler.
macOS bölüm moderatörüyüm. Bölümümden ve bölümümdeki konulardan sorumluyum yani.
@317678 macOS ve Hackintosh'da uzmansan veya deneyimliysen olabilirsin.
 
Adama öyle saçma bir soru soruyorsun ki hiç tanımadığın birine merhaba deyip konu açabiliyor musun bu kişiden kişiye değişir ama dışarıda 100 kişiye sorsan 20'si evet yaparım der o kişi konuşmayı çok sevecek o an sıkılmasın diye yabancı biriyle konuşucak komik.
Gayet mantıklı bir soru soruyorum. Arkadaş, gördüğüm kadarıyla çekingen bir karaktere sahip. Daha kendi cinsiyle rahat rahat sohbet edemeyen bir insan, nasıl olur da bir kızla flörtleşebilir? Örneği vardır, orasını bilemem. Tanımadığı insanlarla sohbet ettikçe, sosyal yeteneğini geliştirir diye düşünüyorum. Eskiden ben de öyleydim, insanlarla tanışa tanışa kendimi geliştirdim.
 
Gayet mantıklı bir soru soruyorum. Arkadaş, gördüğüm kadarıyla çekingen bir karaktere sahip. Daha kendi cinsiyle rahat rahat sohbet edemeyen bir insan, nasıl olur da bir kızla flörtleşebilir? Örneği vardır, orasını bilemem. Tanımadığı insanlarla sohbet ettikçe, sosyal yeteneğini geliştirir diye düşünüyorum. Eskiden ben de öyleydim, insanlarla tanışa tanışa kendimi geliştirdim.

Dostum doğrudur bak mesela benim de aşırı sosyal olduğum söylenemez merhaba merhaba bu halimden memnun muyum diye sorarsan hayır ama insanları tanıdıkça uzaklaşmayı seçiyor insan benim içimden gelmiyor yapmacıklık samimiyetsizlik hepsi böyle değil ama birçoğu bu şekilde bilemiyorum benim düşüncem benim şansıma genelde dert veren insanlar hayatıma girdiği için hiç çabalamıyorum yeni biriyle tanışayım vs. 9 senelik dostumun bana tavrı vs. beni tamamen uzaklaştırdı.
 
Bütün mesajları okuyamadım, yaşın kaç? Sevdiğin kızın yaşı kaç? Tek taraflı mı seviyorsun? Öyleyse pek uğraşma derim, kızın gönlü yok ise hiçbir şey yapamazsın. Ancak yakın arkadaş olmak ile başlayabilirsin, çevresinde görünür isen ve gezme gibi tekliflerde bulunur isen belki bi' ihtimal hoşlanabilir. Umarım sevgilisi yoktur, var ise yandın diyeyim :D
 
@Motionless IN White Dediklerine ek olarak her kıza "ben bununla sevgili olur muyum lan" yada "kanka ayağından yürürüm" diyerek kesinlikle yaklaşma, normal arkadaş olarak yaklaş bak kanka demiyorum o sana kanka dese bile sen deme, eğer sen o kızı seviyorsan ona başka şeyler söyleyerek ufaktan zemini hazırlarsın, neyse çok da detaya inmek istemiyorum bir girersem sayfalarca yazarım, o yüzden sana tavsiyem, olacak diye zorlama böyle şeyler kendiliğinden gelişir sen akışına bırak, oluyorsa olur olmazsa da çok şey yapma.
 
Arkadaşlar tanıştığım her kızla nedense kanka oluyorum hiç sevgili olamıyorum. Ne yapacağım ben :(

Etkilemek istiyorsan 3 şeye dikkat et.
1 ) Onun ilgi duyduğu konuya ilgi duy onu yükselt. (bundan hoşlanır her kız)
2 ) Ona güven ver yani destekcisi ol.
3 ) Bunu yapabilirsen zaten alfasındır konuşurken kızın gözlerine bakabilmek. (Not: Şeyin trene baktığı gibi değil gerçekten aşık gibi)
Bu arada eğer hala yüz vermiyorsa uğraşma.
Bu arada mesela benimle çıkar mısın de eğer evet derse bir sinemaya davet et git eğer bu durumda hayır derse doğruluk mu cesaret mi oynuyordum amcalarımla falan de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hediye vs onu mutlu etmeye çalış elinden geleni yap o sana gelir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı