Sevdiğim oyun serileri

Mereath

Decapat
Makaleler
1
Yer
Florida
Daha fazla  
İyi akşamlar geçen gün PSU yandı ve PC bir süre AFK kalıyor bu yüzden bugün sizlere favori oyun serilerimi anlatacağım.
10: BioShock.

1689799991975.jpeg

BioShock serisi lovecraft tarzı ve steampunk teması beni içine çekmesine yetti tabii ilk 2 oyun için 3. oyunuda severim ama daha Doom tarzı ve cıvıl cıvıl havası yüzünden BioShock gibi hissettirmemişti. Columbia yerine Rapture'ı tercih ederim.

Oyunları sıra sıra yapacağım sizinde yorumlarınızı bekliyorum.

İyi akşamlar geçen gün PSU yandı ve PC bir süre AFK kalıyor bu yüzden bugün sizlere favori oyun serilerimi anlatacağım.
10: BioShock.

Eki Görüntüle 1868976

BioShock serisi lovecraft tarzı ve steampunk teması beni içine çekmesine yetti tabii ilk 2 oyun için 3. oyunuda severim ama daha Doom tarzı ve cıvıl cıvıl havası yüzünden BioShock gibi hissettirmemişti. Columbia yerine Rapture'ı tercih ederim.

Oyunları sıra sıra yapacağım sizinde yorumlarınızı bekliyorum.

Umarım sisteme zarar gelmemiştir geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, umarım bilgisayarınızın başka bileşenlerine zarar gelmemiştir. En ufak zararla atlatmışsınızdır. Bir de BioShock serisini önerir misiniz? Ve seri yaklaşık kaç saat sürüyor?

Benim böyle:

1. GoW
2. Tomb Raider (son üçleme)
3. Uncharted
4. Last Of us
5. Batman
6. Witcher
7. Hitman
8. Watch Dogs
9. Forza Horizon
10. CoD

Ubisoft her serisinden 2313424312 oyun çıkarmasa girebilirdi belki Ac serisi ya da başka bir seri ama sevmediğim de çok oyunu var. CoD oyunlarının da bir çoğuna bayılıyorum ama WW2 ve Vanguard'dan nefret ettiğim için geride.

Geçmiş olsun, umarım bilgisayarınızın başka bileşenlerine zarar gelmemiştir. En ufak zararla atlatmışsınızdır. Bir de BioShock serisini önerir misiniz? Ve seri yaklaşık kaç saat sürüyor?

Kesinlikle! Okyanus altındaki bir yerde sıkışmış durumdayız ve plazmitlerimizide kullanarak buradan kaçmaya çalışıyoruz gayet eğlenceli ve hikayesi zengin bir oyun.

Benim böyle:

1. GoW.
2. Tomb Raider (son üçleme)
3. Uncharted.
4. Last of Us.
5. Batman.
6. Witcher.
7. Hitman.
8. Watch Dogs.
9. Forza Horizon.
10. CoD.

Ubisoft her serisinden 2313424312 oyun çıkarmasa girebilirdi belki AC serisi ya da başka bir seri ama sevmediğim de çok oyunu var. CoD oyunlarının da birçoğuna bayılıyorum ama WW2 ve Vanguard'dan nefret ettiğim için geride.

Ubisoft'un güzel oyun serisi yok denilecek kadar az.

Toplam 15 20 saatte falan biter sanırım.

Kesinlikle! Okyanus altındaki bir yerde sıkışmış durumdayız ve plazmitlerimizide kullanarak buradan kaçmaya çalışıyoruz gayet eğlenceli ve hikayesi zengin bir oyun.

Ubisoft'un güzel oyun serisi yok denilecek kadar az.

AC Ezio üçlemesi, Unity, Odyssey'i fazlasıyla beğeniyorum. Diğer oyunları da başlı başına değerlendirildiği zaman hiç fena oyunlar olmayabilirler. Ama üst üste aynı mekaniği görünce aşırı sıkılıyor insan katılıyorum size.

40 saatmiş.

AC Ezio üçlemesi, Unity, Odyssey'i fazlasıyla beğeniyorum. Diğer oyunları da başlı başına değerlendirildiği zaman hiç fena oyunlar olmayabilirler. Ama üst üste aynı mekaniği görünce aşırı sıkılıyor insan katılıyorum size.

2. oyunları her zaman en iyisi oluyor.

Diğer oyunları farklı konu yapacağım.

2000 model laptopta yazmak zor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı