SeanStrickland
Hectopat
- Katılım
- 9 Mayıs 2021
- Mesajlar
- 1.339
- Çözümler
- 2
Yakında body'ye başlıyacağım. Kendimi geliştirdikten sonra birine açılırım diye düşünüyorum. Body falan yapınca tipim falan değişirmi acaba@Mekin sosyal olmaman olabilir. Bir de kızı dediğim gibi kafanda çok büyütüp sonra bir de açılıp red yiyosundur. Tavsiyem ilk başta gyme falan başla. Sonrasında sosyalleş biraz konuştuğun kız erkek karışık olsun. Ve tek bir kıza bağlanma sevgili olmadan.
Açılmadan nasıl flört edilir ki? İlk önce duygularımı ifade etmem gerekmezmi?@Mekin değişir. Ama açılma işi yapma gereksiz düz flört et. Sonrasında kızın beğendiginden eminsen git direk öp sakince veya seni öpebilir miyim diye sor.
Sevdiğini değil seveni sev, tipin önemi kalmayacak ileriki yaşlarda zaten.Sevgili istiyorum ama istedigim kızlarla olmuyor bu kezde onlar beni sevmiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.