Hiç sevgilim olmadı ve olmuyor

Nasip deyip geçmek kolay kaçıyor hocam. Serseri tiplerin etrafında Full kız dolaşıyor yapmadıkları suç ve günah yok madem nasip Allah kötü olanlara tanıyorda neden benim ve benim gibi temiz namusuyla oturup kalkan insanlara bakmıyorlar? Bende aynı durumdayım benim de hiç sevgilim olmadı derinlikler içinde boğulasım geliyor. Keşke dünya herkese adaletli davransa.
Katılıyorum. Öylelerini görünce gerçekten sinirleniyorum. Her şeyin tip olduğunu her zaman savunan ve söyleyen bir insanım. Lakin bir insan da tip, hiç bir şey yoksa. Kendini geliştirebileceği ve bu konuda iyi olabileceği tek şey Konuşma Stili, Üslup. Kızlar ne kadar tipe bakarsa baksın, Bazı kızlar çok nadir kızlar genellikle Dürüstlüğe konuşma stili ve üslup'a bakar. kendi görüşüm

Son düzenleme:
Katılıyorum. Öylelerini görünce gerçekten sinirleniyorum. Her şeyin tip olduğunu her zaman savunan ve söyleyen bir insanım. Lakin bir insan da tip, hiçbir şey yoksa. Kendini geliştirebileceği ve bu konuda iyi olabileceği tek şey konuşma stili, üslup. Kızlar ne kadar tipe bakarsa baksın, bazı kızlar çok nadir kızlar genellikle dürüstlüğe konuşma stili ve üslup'a bakar. Kendi görüşüm.

Asıl mevzu o kızlarla nasıl, ne zaman ve nerede karşılaşacaksın? Karşılaşsan bile sokakta giderken yürüyüp gidecek mi? AVM de sen 1. katta o 4. kattamı olacak? Veya normal bir kafede otururkenmi tanışacaksın? O yüzden bence bu çok çok düşük bir ihtimal. Benim de tipim kötü yakışıklıda değilim. Keşke doğarken tipimi seçme şansım olsaydı. Bence tip her şeyden önce gelir karakterin çok düzgündür fakat tipin kötüdür karşıya verdiğin ilk izlenim tipinden dolayı olduğu için bir işe yaramaz karakterin çok iyi olsa bile. Ne yapalım işte para olsaydı estetik olur ve tipimi değiştirirdim. Ama bil bakalım ne eksik?

Asıl mevzu o kızlarla nasıl, ne zaman ve nerede karşılaşacaksın? Karşılaşsan bile sokakta giderken yürüyüp gidecek mi? AVM de sen 1. katta o 4. kattamı olacak? Veya normal bir kafede otururkenmi tanışacaksın? O yüzden bence bu çok çok düşük bir ihtimal. Benim de tipim kötü yakışıklıda değilim. Keşke doğarken tipimi seçme şansım olsaydı. Bence tip her şeyden önce gelir karakterin çok düzgündür fakat tipin kötüdür karşıya verdiğin ilk izlenim tipinden dolayı olduğu için bir işe yaramaz karakterin çok iyi olsa bile. Ne yapalım işte para olsaydı estetik olur ve tipimi değiştirirdim. Ama bil bakalım ne eksik?
Kendinize kötüyüm diye bir damga vurmayın,bu bir kusur olarak görülmemeli.Herkesin bi alıcısı var ama bu devir baya farklı ve ekmeğini yiyenlerden olamadık henüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı