Sevgiliden ayrılmak

luxain

Decapat
Katılım
27 Temmuz 2022
Mesajlar
81
Arkadaşlar 2,5 yıllık bir sevgilim vardı. Liseyi birlikte geçirdik diyebilirim fakat geçen hafta ayrıldık. İlişkinin sonlarına doğru aramıza üçüncü bir kişi girdi ve sonuç onu bana tercih etmesi oldu. Çok iyiydik, çok eğleniyorduk, zamanımız hep birlikte geçerdi. Düşünmeden edemiyorum gerçekten çok kötü bir durumdayım. Birlikte çok yakın olduğum, saatlerce konuşabileceğim, dertleşebileceğim bir arkadaşım da olmadığı için durum daha kötü oluyor. Bu acıyı atlatabilmem için herhangi bir tavsiyeniz varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.
 
Ben, sıkıntılarımı tamamen anlatacak kimsem olmadığı zamanlarda (hala yok) içimdekileri deftere dökerdim, yazardım. Bir nebze olsun kendimi daha iyi hissederdim, size de tavsiye edebilirim. Fakat sadece bu yeterli olmuyor. Eskileri düşünmek yerine kendinizi meşgul etmelisiniz, ne kadar boş durursanız o kadar çok eskileri hatırlarsınız.
 
Zamana bırakmak dışında yapılacak yalnızca tek bir şey var: O da kızla iletişimi sıfıra indirmek. Mesaj attığında umursamamazlık bile taslamayacaksın, görüldü bile atmadan direkt o mesajı sileceksin. İletişimi %0'a (evet tamamen sıfır) indirmeniz gerekiyor.
 
Sonradan iyi ki olmamış diyorsun denendi, onaylandı. Yaşlar büyüdükçe onun sana uygun biri olmadığını anlayacaksın.
 
Şimdiki durumunuz nedir? Merak ettim. Bir sormak istedim :) Yaşanan güzel anı ve olaylar unutulmuyor kolay kolay, doğrudur ancak elden de bir şey gelmez ve sizi üçüncü kişiye tercih etmesi de onun ayıbı olsun. Bazen zamanın akışına bırakmak gerekiyor. Geçmeyecek acı yoktur. Amacım, acı kıyaslamak değil de evlat, baba, anne acısı vb. gibi acılara alışıyor millet. Aileniz sağsa ve yanınızdaysa sırtınız yere gelmez.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı