Sevgilim bana biraz zaman ver dedi

Hocam benim görüşüm kafanızı meşgul edecek işler bulun mesela müzik dinlemek veya ders çalışmak ayrıca 2 dk düşünmeye bile değmez bu olayları. Yaş ile ilgisi yok. Kendinizi uzerek hayattaki zevkleri kaçırmayın.
Yaş ile ilgisi var hocam. Şu andan kız kovalayanda ileride geleceğini kovalayacak kadar güç kalmaz.
Konu sahibine 50 şınav.
Hocam siz ne yazıp duruyorsunuz Allah aşkına :D
 
Hocam ümidi kesmek gibi olmasın ama, bu teknik direktör sizi oyuna sokmaz. O zaman sürekli uzar ve uzar kariyeriniz boyunca 90 dakika oturursunuz kulübede. bence yeni transfer tekliflerine bakmaya başlayın.
 
Demek istediğim kız arkadaşın sana getirisi yok. İleride gerçek birini bul evlen bir şey demiyorum.
Ancak 15 yaşından hemen "seviyorum aga yaw içim acıyor knk ya efkarlı şarkı dinliyom hep" falan havasına girmeye gerek yok, erken yaşta beyaz saç görünce boyatma sakın sonra.
Bence sen de biraz abartmışsın. 15 yaşında çocukların/gençlerin tek derdi okul ve gelecek mi olsun? En çok duygu hissedilen, aşkın da acının da en dolu dolu hissedildiği bu yaşlarda neden bir şey yaşamasınlar? Ne olacak sanki? Evet büyüdükten sonra saçma geliyor, o yaştaki aşktan ne olur diyorsun ama o yaştayken önemli işte. Neden erkenden büyüsünler, hiç mi bir şey hissetmesin hiç mi sevmesinler? Ne zararı var?
 

Geri
Yukarı