Sevgilim bana biraz zaman ver dedi

Untitled.png

Yaş grubu ayrıntıda gizlenmiş vaziyette.
 
Zaman güzeldir. Olumsuz bakmayın. Zaman her şeyin ilacı. Sana da iyi gelir ona da. Su akar yolunu bulur. Hayatta hiçbir olumlu duyguyu zorla var edemezsiniz, zorlayarak geliştiremezsiniz.

15 yaşında olsaydım kendime tavsiyem hep "en çok kendini sev" olurdu. Başka insanların senin hayatına hiçbir faydası yok. Seni sen yapacak olan, yine sensin dostum.

Zaten anlamlı bir ilişkiye sahip olmak sosyal medya çağında okyanusta hamsi bulmaya benziyor artık. Eskiden televizyon için "Aptal kutusu" denirdi. İzleyenin düşünme yetisini alıyor diye. Şimdi 3 yaşından itibaren eline tutuşturuluyor tabletler telefonlar çocukların. Ergenlik çağında 24-25 yaşında kadınlar gibi davranmak istiyor kızlar. Her şeyi çözdüm biliyorum halleri oluyor.

Kendinizi suçlamayın, siz içinizde "sevgi" yi kendiniz için yaşatın. Sizi olduğunuz gibi kabul edecek insanlar etrafınızda toplanacak hayatınız devam ettikçe. 14-15 yaşındasınız. İlişkiler ile ilgili bu şekilde deneye yanıla öğreneceksiniz illa ki. Fazla üzülmeden kendinize odaklanmayı erken kavrayabilirseniz ileride ilişkilere yaklaşımınızda çok daha güçlü bir karaktere sahip olabilirsiniz canım kardeşim.
 
Pek olumsuz düşünmeyin o zaman başkasıyla sevgili olmaya niyetli olsa daha önce olurdu yine de başkasının peşinde değil diyemem ama siz umudunuzu kaybetmeyip zaman verin. Muhtemelen sadece zamana ihtiyacı var dediği gibi.
Oda beni seviyor biliyorum bende vazgeçmiyorum zaten hocam.
Meslek Lisesi demek ki bilişim okuyabiliyor.
Bırakın hocam kimse anlamıyor işte bu arada iyi mutluluklar.
 

Geri
Yukarı