Sevgilim hamile kaldı

Eğer ikinizin de ilk cinsel deneyimi ise hiç cinsel ilişkiye girmemiş kızların vajinasında kızlık zarı bulunur ve ilk deneyimde erkek penisiyle bu zarı bozar. Zar bozulunca da kanama meydana gelir. Bu kanama herkeste olmayabilir ve kanama miktarı zarın yapısına göre değişken olabilir ancak çoğu ilişkide ilk cinsel deneyimde kanama olur kızların kızlık zarlarının bozulmasından dolayı.

Aslında bu bilgi yanlıştır bu kanama zar bozulmasından değil erkek bireyin sert davranmasından gerçekleşir eğer gerekli ön hazırlık yapılırsa kanama olmaz.

Geçen ay hafta kız arkadaşım ile cinsel ilişkiye girdik, kiz arkadaşımın da benim de ilkti, karnı şişmeye başladığı için doktora gittiğimizde 3 aylık hamile olduğunu öğrendik. Bu nasıl olabilir, hızlı gelişim falan olabilir mi, daha önceden ikimiz de ilişkiye girmemiştik. 6 aydır sevgiliyiz.
İçine boşaldın mı? Nereye boşaldın eğer şeyinin içine boşaldı isen hamile.

Daha önce cinsel eylemde bulunmasıysanız bir gariplik var gibi, prezervatif kullandınız mı? Kullanmadıysanız ve dışarıya boşalmadıysanız farkında olmadan içeriye boşalmış olabilirsiniz.

Ben de onu diyorum işte bir sıkıntı t

Ne anlatıyosun ya? Bütün cevapları es geçip bebeğin 3 aylık olması ile ilgili gelen yorumlara cevap veriyorsun.

Derdin farklı, biraz hikaye gibi geldi bu durum.

Eğer durum gerçekse, aldatılmışsın ve ayakta uyumuşsun. Kızla konuş, dürüst ve samimi olursa yanında olmak istersen ol, fakat yalan söylerse kızı bırak, bebeğin babası kimse o uğraşsın.

Kızı bırak dememin sebebi, senden gerçeği saklaması.

Yani ustam nesini anlamıyorsun bilmiyorum ama kız düpedüz seni aldatmış. Ne hızlı gelişiminden bahsediyorsunuz ya. Sen hiç bir çocuk hakkında normalde 1 aylık ama 9. ayda gibiyiz çok hızlı gelişti diye bir saçmalık duydun mu? Duymamışsındır. Geçen ay ilişkiye girmişsin bir bakıyoruz kız 3 aylık hamile. Ayakta uyuyorsun. Git kızla konuş doğruyu anlatmasını iste. Ondan sonra ne yapacağına kendin karar ver. Lakin aman diyeyim ben bu kızı çok seviyorum yalan söylese de yanında olacağım gibi şeyler yapma. İlerde çocuğun senin gerçek baban olmadığını duyarsa gireceği depresyonu da düşünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı