SeanStrickland
Hectopat
@babavizyon kızın mi?
Erkeğin@babavizyon kızın mi?
@babavizyon hocam benim kafa karışti şimdi hoşlanan kişi kız değil mi erkek mi onu dedim.
kız güzel hocam Allah yukarda bana ama unuturmuyum bilemiyorum hocam bana o kendi biseyler ordu elleriyle gece uyumayip biseyler aldı arkasina not falan yazmış hepsi karşımda duruyor baktıkça üzülüyorum gereksiz birine değer verdiğim için.@babavizyon tamamdır beklemediği şeyi öğrenmiş olduk. Muhtemelen çocuk özgüvensiz ve biraz enayi önüne fırsat gelmiş tepiyo bu dediklerim kız çirkin değilse geçerli bu arada. Kızı da düşünme zamanla unutursun.
@babavizyon çok konuşma hocam bu konuyla ilgili daha unutmaya çalış seneye bölüm seçilirken dağıtırlar muhtemelen sınıfı.
Kimler unutuldu hocam sizin kız da unutulur merak etmeyin.kız güzel hocam Allah yukarda bana ama unuturmuyum bilemiyorum hocam bana o kendi biseyler ordu biseyler aldı hepsi karşımda duruyor baktıkça üzülüyorum gereksiz birine değer verdiğim için.
teşekkür ederim hocam.Umarım@babavizyon zamanla unutursun.
İlk defa aşık olduğum biri hocam ilk defa öpüp sarıldığım kollarımda uyuya kalan birisi ilk defa.Kimler unutuldu hocam sizin kız da unutulur merak etmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.