Sevgilim ve kız arkadaşlarım kavga ediyor

Haklı olandan taraf ol. Yakın arkadaşlarım diye haksız olsalar bile onlara hak verme, sevgilim diye haksız olsa bile sevgilinden taraf olma. Tecrübe sabit olarak konuşuyorum ki ne şu an sevgilim yanımda ne de arkadaşlarım.
 
İşte dostum tam anlamıyla da o arkadaşlarımdan etmeye çalışıyor kız beni daha geçen hafta sevgilim yüzünden kuzenimden ve yakın arkadaşımdan oldum.
Sat gitsin, öyle şey olmaz. Sevgilim bana "kuzeninle (erkek) çok vakit geçiriyorsun bundan rahatsız oluyorum, lütfen onunla bağını kes" falan derse direkt satarım. Öyle şey olmaz, kimse benim arkadaşlarıma ve ilişkilerime karışamaz. Annem dışında tabii.
 
Anlamadım ki 3 yıldır tanıdığın kızlar dururken. Gidip te 1 aydır konuştuğun kızla sevgili oluyorsun. Abi ilk öncelikle konuyu bir öğren. Eğer sevgilin senden ayrılıyorum falan filan derse tamam git de o gitsin. Arkadaşlarına helal olsun ben olsam giderdim. Fakat arkadaşların hala senin yanındaysa ne demişler iyi dost kara günde belli olur. Git bir mevzuyu öğren sonra kim haklı kim haksız öğrenirsin. Hem kız arkadaş varken sevgili yapmak mantıksız değil mi? Birbirilerini kıskanmaları çok normal bence ben kız olsam ben de kıskanırdım.
 
@Yamaner hocam kıskanma gibi bir durum olamaz. O kim de senin arkadaşlarını kıskanıp onlara laf atıp seni onlardan uzaklaştırmaya çalışıyor? Hey Allah'ım ya.
Erkeğin yanında bir sürü kız olursa hangi kız kıskanmaz ki? Ya kız arkadaşlarınla arana mesafe koyacaksın ya da sevgilinden ayrılacaksın. Orta yolu yok bu işin. Hem kız arkadaşım olsun hem sevgilim olsun gibi bir mantığı kabul etmem ben açıkçası.
 

Geri
Yukarı