Sevgilim yok

Aht yqz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese, meslek lisesi 10. sınıf otomotiv bölümü öğrencisiyim. Dolayısıyla sınıfta hiç kız yok, okulda kız nüfusu az. Güzel kızlar var ama tavlamışlar. Eskiden kızlara hiç merakım yoktu ama ergenliğe girdikten sonra kafam hep kızlarda. Bütün gün kızları düşünüyorum, çok iyi kız tavlama taktikleri biliyorum. Yakışıklıda biriyim ama hâlâ sevgilim yok. Arada yasak olmasına rağmen arkadaşlarla kızların olduğu kata gidiyoruz. Ama hâlâ tavlayamadım :( bir de kafama acayip kızları takmış durumdayım normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafede arkadaşlarınla falan buluşurken tanışmaya çalış diğer insanlarla veya tanıdığın bir kıza söyle sana uygun biri var mı diye.

Merhaba herkese, meslek lisesi 10. sınıf otomotiv bölümü öğrencisiyim. Dolayısıyla sınıfta hiç kız yok, okulda kız nüfusu az. Güzel kızlar var ama tavlamışlar. Eskiden kızlara hiç merakım yoktu ama ergenliğe girdikten sonra kafam hep kızlarda. Bütün gün kızları düşünüyorum, çok iyi kız tavlama taktikleri biliyorum. Yakışıklıda biriyim ama hâlâ sevgilim yok. Arada yasak olmasına rağmen arkadaşlarla kızların olduğu kata gidiyoruz. Ama hâlâ tavlayamadım :( bir de kafama acayip kızları takmış durumdayım normal mi?
Kızların olduğu kat niye yasak ya. O nasıl okul imam hatip mi?

Kızların olduğu kat niye yasak ya. O nasıl okul imam hatip mi?

Yok meslek lisesi ama her kat bir bölüm 2. kat otomotiv 4.kat biyomedikal (kızların olduğu kat) kat değiştirmek yasak.yani otomotiv öğrencisiysen biyomedikale gidemzsin veya mekatronik katına gidemezsin

Ortam edinmeye çalışabilirsin. Kız arkadaşları olan erkek arkadaşın varsa ya da samimi. Tanıştırmasını isteyebilirsin. Yeni insanlar tanımak istediğini belirt. Çok büyük bir eksik değil. Zamanla olan şeyler. İstediğimiz anda olmuyor ama kendini geliştirebilirsin.

Klasik sözümdur boş ver kız işleri boş iştir daha iyi işlerle uğraş bilenler bilir.

Bence sevgili yapmak boş iş değil çünkü benim bir akrabam yeni evlendi evlendiği kişi liseden sevgilisi.
Bir de güzel bir duygu sevgilinin olması.
Mesela ben bilgisayar oyunları ile değil de kızlarla ilgilendikçe rahatlıyorum.ama hâlâ sevgili yapamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı