Sevgilim yok

• Konuyu başlatan SCN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 4.272
Ben şu anki erkek arkadaşımı barda tavlamıştım. Oldukça yakışıklı biri, onu görür görmez bu benim sevgilim olmalı demiştim. Yanına gidip şeftalili meyve suyu içer misin diye sordum, o da elbette içerim dedi. Bir ona bir kendime şeftalili meyve suyu aldım hem de büyük boy aldım ki uzun uzun sohbet edelim. Sohbet esnasında ağzını yokladım sevgilisi var mı yok mu diye, olmadığını anladım. Kendim de alttan alta onunla sevgili olmak istediğimi her fırsatta belli ettim. Çıkışta beni eve bırakmak istedi, saat oldukça geç olduğu için bu gece bende kalabilirsin dedim ve sevgili olduk.

Really?

Ben şu anki erkek arkadaşımı barda tavlamıştım. Oldukça yakışıklı biri, onu görür görmez bu benim sevgilim olmalı demiştim. Yanına gidip şeftalili meyve suyu içer misin diye sordum, o da elbette içerim dedi. Bir ona bir kendime şeftalili meyve suyu aldım hem de büyük boy aldım ki uzun uzun sohbet edelim. Sohbet esnasında ağzını yokladım sevgilisi var mı yok mu diye, olmadığını anladım. Kendim de alttan alta onunla sevgili olmak istediğimi her fırsatta belli ettim. Çıkışta beni eve bırakmak istedi, saat oldukça geç olduğu için bu gece bende kalabilirsin dedim ve sevgili olduk.
Wow! Tam türk dizisi 😀

Kim kimle sevgili oluyor ki?

Harbiden senaryo güzelmiş.

Merhaba herkese, meslek lisesi 10. sınıf muhasebe bölümü öğrencisiyim. Dolayısıyla sınıfta hiç erkek yok, okulda erkek nüfusu az. Yakışıklı erkekler var ama tavlamışlar. Eskiden erkeklere hiç merakım yoktu ama ergenliğe girdikten sonra kafam hep erkeklerde. Bütün gün erkekleri düşünüyorum, çok iyi erkek tavlama taktikleri biliyorum. Güzelde biriyim ama hâlâ sevgilim yok. Arada yasak olmasına rağmen arkadaşlarla erkeklerin olduğu kata gidiyoruz. Ama hâlâ tavlayamadım :( bir de kafama acayip erkekleri takmış durumdayım normal mi?
Bende aynı durumu yaşıyorum 9. sınıf elektrik okuyorum okulda çok az kız var :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı