Sevgilimi istemeden üzüyorum

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ergenliği yavaş yavaş bitmiş olgunlaşmaya yüz tutmuş 16 yaşında birisiyim ve sevgili yaptım. Biraz sulu göz fakat her hatamda morali bozuluyor veya ağlıyor. Bugün komşusundan eve gelirken yazı yazdım "eve geldin ama internet olmadığı için cevap vermedin kesin" diye ve interneti yok evde ve kendisinde. Vermedin kelimesine alındı veremedin demen lazımdı diye buna morali bozuldu. Morali bozulunca özür diliyorum geçmediğini biliyorum. Daha başka ne yapabilirim? Yani sevgilim, aşkım gibi kelimeler denmez, özür dileyince geçmiyor. Kızda alınıyor üzülüyorum benim de moralim bozuluyor onu öyle görünce, elimden ne gelir? Dalga geçici yorumlar yapmamanızı rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim merhaba. Konudan bağımsız ilk demek istediğim şey 16 yaşında ergenliğin sonuna girdiğini söylemen biraz garip geldi. Olağandışı bir durumun yoksa ergenlik 20'li yaşlara hatta bazılarında daha uzun süreye kadar devam ediyor, ne kadar sen kendine "olgunlaştım, artık değişmem" desen de eninde sonunda kendini tekrar değişmiş ve farklı fikirlerde buluyorsun.

Sorduğun konu hakkında da kızla sakince konuşarak düşüncelerini nazikçe anlatmanı tavsiye ediyorum. Ne kadar ciddi bir ilişki içindesiniz bilmiyorum ama karşındaki de senin yaşlarındaysa o da ergenlik döneminden geçiyordur. Yani karşındakine katlanman biraz zor olabilir. Tavsiyem o yaşlarda ilişki yapmamak ama devam etmek istiyorsan konuşurken biraz daha nazik konuş, yazarken kendi kendini tekrar oku.

Ergenliği yavaş yavaş bitmiş olgunlaşmaya yüz tutmuş 16 yaşında birisiyim ve sevgili yaptım.

Ergenliğinin bitmesine daha çok var.

Biraz sulu göz fakat her hatamda morali bozuluyor veya ağlıyor.

O da senin gibi ergen, belki yaşıtlarına göre biraz arıza da olabilir.

Kızda alınıyor üzülüyorum benim de moralim bozuluyor onu öyle görünce, elimden ne gelir? Dalga geçici yorumlar yapmamanızı rica ediyorum.

Daha ikinizin de reşit bile olmadığını hesaba katıp keyfine bakmanı öneririm. Birbirinizi saçma sapan şeylerle zedeliyorsanız konuşmayı bırakmanızı tavsiye ederim. Bu yaşlarınızda ciddi ilişki yapmaktan çok dersinize çalışmayı vs. düşünmeniz lazım.

Bu forumda bulunduğum için çok mutluyum abi çeşit çeşit hayatlar var insanlar var bunları görebilmek ne kadar güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı