Sevgilimin annesi aile bilgilerimize erişmiş

Daha fazla  
Sanaldan 1.5 seneye yakındır olan bir ilişkim vardı. Bu ilişki sürecinde çok kez, kız arkadaşımın annesi tarafından fake hesaplardan denemeye çalıştı beni. Bugün kız arkadaşım bana, annesinin beni anneannesine anlattığını söyleyip, benim hakkımda soy ağacımıza kadar bulduğuna kanaat getirdim. Konuşmalar şu şekilde ilerledi:

Screenshot_20230328-145210_Instagram~3.jpg

Bu durum beni biraz korkuttu açıkçası, ablamın mesleğine kadar bulmuş. Tahminimce sorgu paneli tarzı yerlerden adımı soyadımı tarayıp bulduğunu düşünüyorum, diğer türlü nasıl bulucak ki?
Sizce başım belaya girer mi? Nasıl bir yol izlemeliyim? İlişkiden uzaklaşmalı mıyım? Tavsiyeleriniz neler?

1.5 yıllık sanal ilişkinin mantıksızlığına mı üzüleyim, annesinin psikopatlığına mı? Dostum sal şu kızı gerçek hayatta kendine bir partner bul. Gerçi bu senin seçimin ama gördüğün gibi bu durum daha kötü şeylerin habercisidir. Dikkatli ol aksiyona gerek yok kendini riske atma git normal insanlarla yaşa. Dolaptaki çürük elma diğer elmalarında çürümesine neden olur, bilmem anlatabildim mi...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı