Sevgilimin annesi aile bilgilerimize erişmiş

Sanaldan 1.5 seneye yakındır olan bir ilişkim vardı. Bu ilişki sürecinde çok kez, kız arkadaşımın annesi tarafından fake hesaplardan denemeye çalıştı beni. Bugün kız arkadaşım bana, annesinin beni anneannesine anlattığını söyleyip, benim hakkımda soy ağacımıza kadar bulduğuna kanaat getirdim. Konuşmalar şu şekilde ilerledi:

Eki Görüntüle 1717783

Bu durum beni biraz korkuttu açıkçası, ablamın mesleğine kadar bulmuş. Tahminimce sorgu paneli tarzı yerlerden adımı soyadımı tarayıp bulduğunu düşünüyorum, diğer türlü nasıl bulucak ki?
Sizce başım belaya girer mi? Nasıl bir yol izlemeliyim? İlişkiden uzaklaşmalı mıyım? Tavsiyeleriniz neler?

Sanaldan ilişki olmaz. Dolayısıyla senin ilişkin yoktu, sadece sanal mastürbatörün vardı. Muhtemelen dediğin gibi panel tarzı yerlerden seni süzmüş, annesini kullanıyor. Arap atı gibi koşup uzaklaşman lazım, bir daha da yokluktan telefonda mesajlaştığın kızla 1.5 sene konuşma.

Bişey sormak istiyorum bilmediğimden sanaldan ilişki nasıl oluyor ? Konu bir süre sonra sadece cinselliğe bağlandığında napıyorsunuz mesela ? Hiç öpmek, sarılmak istemiyor musunuz ?
Sanaldan ilişki olmuyor.

Cinselliğe bağlandığında ise sexting gibi bir beyin uyuşturucusuna yönleniyorsun.

Bişey sormak istiyorum bilmediğimden sanaldan ilişki nasıl oluyor ? Konu bir süre sonra sadece cinselliğe bağlandığında napıyorsunuz mesela ? Hiç öpmek, sarılmak istemiyor musunuz ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1.5 yıllık sanal ilişkinin mantıksızlığına mı üzüleyim, annesinin psikopatlığına mı? Dostum sal şu kızı gerçek hayatta kendine bir partner bul. Gerçi bu senin seçimin ama gördüğün gibi bu durum daha kötü şeylerin habercisidir. Dikkatli ol aksiyona gerek yok kendini riske atma git normal insanlarla yaşa. Dolaptaki çürük elma diğer elmalarında çürümesine neden olur, bilmem anlatabildim mi...
Hocam reelde görüştüğüm insan sayısı bir elin parmağını geçmeyecek kadar az. Ortamım yok, çevrem yok. Mecburen sanaldan arkadaş yapıyordum. Ama bu olaydan sonra o kimselerden uzaklaşmak en iyisi, haklısınız.

Olay cinselliğe hiç girmedi. Günlük hayattan, muhabbet ediyorduk. Öpmek, sarılmak tabii ister insan ama reelde ortamın olmazsa benim gibi asosyal biri olursan, sanaldan arkadaş yapmaya bağlıyorsunuz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı