Sevgilinin olması zor bir şey mi?

tunax07

Centipat
Abilerim ablalarım iyi sosyaller. Öncelikle 16 yaşındayım ve bu konu son zamanlarda çok kafamı yormaya başladı. Bu işler için daha erken olduğunu düşünüyorum fakat çevremdeki insanları gördükçe acaba geç mi kaldım diye düşünmeden de edemiyorum. Daha önce hiç sevgilim olmadı ya da bir kız arkadaşım olmadı ve bu işler nasıl yürüyor nasıl ilerliyor hiçbir fikrim yok. Sanaldan çok fazla kızla konuştum yıllarca ve artık kimseyle konuşasım gelmiyor çok sıkıcı geliyor artık uzak mesafe takılmak. Gerçek hayatta biraz kızları tanımak şansımı denemek istiyorum ama bana sevgilim olması aşırı imkansız geliyor neden bilmiyorum.

Arkadaşlarıma göre hafif yakışıklı fiziği vücudu güzel biriyim Allah'a şükür elim ayağım düzgün ama normal bir insanım işte. Kendimi 19-20 yaşında gençlerle kıyaslıyorum sonra düşünüyorum kızlar uzun boylu karizmatik çocuklar varken neden 1.70 boyundaki beni sevsin diye. Hayatım boyunca asla evlenemeyecek hatta evliliği bırakın bir kere bile sevgilim olmayacak gibi hissediyorum. Şu illet tiktoğa girdikçe sevgilileri gördükçe psikolojim bozulmaya başladı. Ulan millet nasıl buluyor nasıl yapıyor da yürüyor bu iş diye. Bu arada olay şu an sevgilim olmasını istemem değil sadece ileride olmayacağını hissetmem ve bunun aşırı imkansız gelmesi. Neden böyle hissediyorum bilen birisi düzgünce anlatabilir mi? Hepinize iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüğün kişiler genellikle 18-22 yaş arası insanlar. Sen daha 16'sın. Önünde en az 15-16 sene var. O zamana kadar gelip geçen ne kadınlar olacak. İlla ki önünüze biri çıkar. Yaşıtlarınızdan zaten bir çoğu sevgilisi olmayan insanlardan oluşuyor. Olan varsa da bir kaç ayda bitiyor genel olarak. O yüzden çok takma gelip geçici şeyler bunlar.

16 yaşında çoğu arkadaşının yoktur sevgilisi.
Yok zaten ama bana çok korkutucu geliyor bu olaylar neden böyle hissettiğimi merak etmiştim.

Gördüğün kişiler genellikle 18-22 yaş arası insanlar. Sen daha 16'sın. Önünde en az 15-16 sene var. O zamana kadar gelip geçen ne kadınlar olacak. İlla ki önünüze biri çıkar. Yaşıtlarınızdan zaten bir çoğu sevgilisi olmayan insanlardan oluşuyor. Olan varsa da bir kaç ayda bitiyor genel olarak. O yüzden çok takma gelip geçici şeyler bunlar.
Sağolun hocam elinize sağlık.

Lise aşkları genellikle uzun soluklu olmaz; çoğunlukla birkaç yıl içinde sona erer. Bu yüzden, ilişkiye başlarken biraz temkinli olmanı tavsiye ederim. Kendini tamamen kaptırıp aşırı duygusal yatırım yapmamaya çalış; lise dönemindeki ilişkiler, çoğunlukla gelip geçici olur.

Ama bu tür bir ilişkiye girmen bence yanlış bir şey değil. Aksine, ilişkiler konusunda tecrübe kazanmış olursun ve bu da sana ileride fayda sağlayabilir. Kızları gözünde çok büyütmene de gerek yok. Emin ol ortalamanın altında olup bir çok kıza erişebilen erkek arkadaşlarım oldu. Yani bir kızı elde edebilmen için mükemmel bir varlık olmana gerek yok.

Hocam geliştirmek istiyorum da bu boyla nasıl olacak?
En kotu 173-174 olursun lise bitinceye kadar. O da avantaj kesinlikle sağlamaz da dezavantajı az olur mesela 167-168 üstü kızlarla işin zor olur o da muhtemelen kızların yüzde 20-30'u falandır. Takma ondan çok. Ben mesela 185'im ama şuana kadar hiçbir kız yürümedi açık açık. Yine kendinde bitiyor 190 olup yalnız olan da var.

Lise aşkları genellikle uzun soluklu olmaz; çoğunlukla birkaç yıl içinde sona erer. Bu yüzden, ilişkiye başlarken biraz temkinli olmanı tavsiye ederim. Kendini tamamen kaptırıp aşırı duygusal yatırım yapmamaya çalış; lise dönemindeki ilişkiler, çoğunlukla gelip geçici olur.

Ama bu tür bir ilişkiye girmen bence yanlış bir şey değil. Aksine, ilişkiler konusunda tecrübe kazanmış olursun ve bu da sana ileride fayda sağlayabilir. Kızları gözünde çok büyütmene de gerek yok. Emin ol ortalamanın altında olup bir çok kıza erişebilen erkek arkadaşlarım oldu. Yani bir kızı elde edebilmen için mükemmel bir varlık olmana gerek yok.
Birkaç yılı geç çoğu 1 yıl sürmüyor da çok tecrübe kazanmaz girse de biraz yaşla kazanılan bir şey bence tecrübe.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00