Bir buçuk yıllık ilişkisi olan birisi olarak bu tür işlerin vakit kaybı olduğunu tescilleyebilirim. Dünyanın en boş en gereksiz en yıpratıcı şeyi.
Kadınlara seks kölesi muamelesi yapmayı düşünüyor galiba.“Onlar” kelimesinden kasıt nedir tam olarak? Sezdiğim gibi genelleme değildir umarım.
Gelirse olur gelmezse uğraşmam.Bir buçuk yıllık ilişkisi olan birisi olarak bu tür işlerin vakit kaybı olduğunu tescilleyebilirim. Dünyanın en boş en gereksiz şeyi. İlk başlarda çok güzel. Karşınızdaki kişiye de bağlı ama o kadar yıprandım ki bu ilişkim biterse muhtemelen bir daha ilişkim olmaz.
Edindiğim bilgiler ve okulda gördüklerim bu kanıya varmamı sağlayan en büyük etkenler. Kızlar düzgün erkekler yerine kekoları tercih ediyor.Aaa, sinirlenmeye başladım. Hak ettiği ne ya? Ne alaka? Çıldırıcağım şimdi!
Tüm kadınlara demiyorum, gerçekten sevilecek kızlar var tâbi ki ama genellemeyi bozmaya değmeyecek kadar az.Kadınlara seks kölesi muamelesi yapmayı düşünüyor galiba.
Dostum sana bir soru soracağım gerçekten 12 yaşında mısın?Edindiğim bilgiler ve okulda gördüklerim bu kanıya varmamı sağlayan en büyük etkenler. Kızlar düzgün erkekler yerine kekolari tercih ediyor.
Okuldaki saçma tipleri ben de biliyorum. Genelleme yapman aşırı yanlış.Edindiğim bilgiler ve okulda gördüklerim bu kanıya varmamı sağlayan en büyük etkenler. Kızlar düzgün erkekler yerine kekoları tercih ediyor.
Tüm kadınlara demiyorum, gerçekten sevilecek kızlar var tâbi ki ama genellemeyi bozmaya değmeyecek kadar az.
Bence gerçekten 12 yaşında. Çok tuhaf düşünüyor.Dostum sana bir soru soracağım gerçekten 12 yaşında mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.