Sevgiliniz Var mı?

Sevgiliniz Var mı?

• Yok

Oy: 168 83,6%
  • Var

Oy: 33 16,4%

• Oy verenlerin toplamı
    201
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir buçuk yıllık ilişkisi olan birisi olarak bu tür işlerin vakit kaybı olduğunu tescilleyebilirim. Dünyanın en boş en gereksiz en yıpratıcı şeyi.

Bir buçuk yıllık ilişkisi olan birisi olarak bu tür işlerin vakit kaybı olduğunu tescilleyebilirim. Dünyanın en boş en gereksiz şeyi. İlk başlarda çok güzel. Karşınızdaki kişiye de bağlı ama o kadar yıprandım ki bu ilişkim biterse muhtemelen bir daha ilişkim olmaz.
Gelirse olur gelmezse uğraşmam.

Aaa, sinirlenmeye başladım. Hak ettiği ne ya? Ne alaka? Çıldırıcağım şimdi!
Edindiğim bilgiler ve okulda gördüklerim bu kanıya varmamı sağlayan en büyük etkenler. Kızlar düzgün erkekler yerine kekoları tercih ediyor.
Kadınlara seks kölesi muamelesi yapmayı düşünüyor galiba.
Tüm kadınlara demiyorum, gerçekten sevilecek kızlar var tâbi ki ama genellemeyi bozmaya değmeyecek kadar az.

Etrafımdaki kişiler tarafından ileri görüşlü olduğum söylenir;
Bu yazılanlarla ilgili bir "kehanette" bulunmak istiyorum.

Bir gün gelecek, bu yazdığın mesajları internetten (Technopat) sildirmek için uğraşacaksın.
1597344935759.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Edindiğim bilgiler ve okulda gördüklerim bu kanıya varmamı sağlayan en büyük etkenler. Kızlar düzgün erkekler yerine kekoları tercih ediyor.

Tüm kadınlara demiyorum, gerçekten sevilecek kızlar var tâbi ki ama genellemeyi bozmaya değmeyecek kadar az.
Okuldaki saçma tipleri ben de biliyorum. Genelleme yapman aşırı yanlış.

Yok, doğma büyüme sapım. Bu türde açılan her ankete (Hayatımı kökten değiştirecek bir şey olmazsa) aynı cevap gelecek. Çünkü gerek yok, ihtiyacım yok. Biraz hormonunu değil kafasını kullanan da benim yaşlarımda bu karara varır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı