PapyonluKedi
Hectopat
Hocam yorumun için teşekkürler dediklerini aklımda tutup yapacağımSevilmenin kuralı çekici olmaktır. Yakışıklı, zengin, bakımlı vs. olmaktan bahsetmiyorum. Bunlar olmasa dahi çekici olunabilir. Sevilmeyi sürdürmenin kuralı ise çekiciliği sürdürebilmektir.
Özellikle deneyimsiz erkekler bir ilişkiye başladıklarında freni patlak kamyon moduna girip yılışık bir hal alıyor, bu hal çekiciliği yok eder.
1-Karşı tarafta kaybetme duygusunu canlı tutman lazım. Cepte keklik olduğunu belli etme.
2-Tapınma derecesinde aşık olsan dahi, bunun sadece %10'unu ona hissetirmelisin. Çoğunu içinde tut. Aksi halde 1. kuralı çiğnemiş olursun.
3-İlk günden kendinle ilgili her şeyi anlatma. Sürece yay, peyderpey keşfedilen biri ol. Tamamen keşfedilmek çekiciliği bitirir. Gizem canlı tutar. Ağır salınımlı bir ağrı kesici gibi, çözülmesi zor bir bilmece olarak kalman lazım. Fakat çözülemeyen bir bilmece olursan yine kaybedersin. Dengeyi bulacaksın.
3-Onu ilahlaştırma, fakat sıradanlaştırma da. Diğerlerinden farklı olduğunu, ancak her şey olmadığını hissettir.
hahahaha meslek lisesinde okuyorum ilk başladımda 1 ay sonra fark ettim okulda kız olmadığınıBiz sana sokakta rastgele gördüğün bir kızın yanına gidip hey ho hanımefendi naber? De mi diyoruz? Ne komik adamsın yaSınıfındaki, okulundaki, hiç yoksa internetten tanışmaya çalış. Ortak yönler ilk muhabbet için önemli. Git yanına pardon, sen galiba şunu şunu yapıyormuşun, ben de severim. Örnek gösterebilir misin merak ettim seviyeni, gibi. Ama bu tavsiyeleri benden alma. Donanımlı abiler var onlardan al
Git evlendirme dairesine Gazali usta ben evlenmek istiyorum dePardon. Şimdi baktım 16 yaşındaymış. Ama dinen uygun bu arada. 16-17 yaşında evlenilebilir.
Bulalaım abi yahuDostum boş ver gitsin. Gel sana görücü usulü bir kız bulayım.
Yorumun için teşekkürler. Sana hak veriyorum ama dışarı çıkıp gezen birisiyim el ele gezen diz dize oturan insanları görünce nasıl desem işte insan imreniyor keşke bende böyle mutlu olsam diye
Evet insan mutsuz oluyor ama sen kendine odaklan ve sevgili yapmaya çalış.Yorumun için teşekkürler. Sana hak veriyorum ama dışarı çıkıp gezen birisiyim el ele gezen diz dize oturan insanları görünce nasıl desem işte insan imreniyor keşke bende böyle mutlu olsam diye
Herkese merhaba, yine aklıma takıldı bu konu. Aslında bu yaşa bakmaz, yaşantıya bakar benim bakış açım. Bu zamana kadar 2 tane sevgilim oldu ve kısa sürdü. Beni aldattılar galiba. Benim hatamdı. Çok sevmiştim, çok değer vermiştim, çok önemsemiştim ve bu 2'sinden sonra bir yıkılmanın eşiğine geldim. Acaba beni seven yok mu? Telefonum var, arayanım yok. Instagram'im var, yazan yok. Bu gibi şeyler. Acaba ben de karaktersiz olsam sevilirim, bir kızın/kadının arkasından gidemiyorum edepten ötürü, yoldan geçen bır kızın/kadının göz teması kurmuyorum ama ben neden mutsuzum? İsyan etmek istemiyorum. 5 vakit namazlıyım, her zaman şükrederim halime ama sevgi tarafından çok ezildim. Kendime sürekli bakım yaparım. 2 günde bir yüzünü yıkayan arkadaşlarımın (sözde) 3-4 kızı aynı anda idare ediyorlar ve yemin ederim odun tarzı sevgisiz büyümek bana çok zor geliyor. Sadece isteğim sevmek, sevilmek. Masum bir sarılma, masum bir öpücük. Çok uçuk şeyler değil.
Aynı kafadanız ben takmıyorum ilerde ne olur bilememHerkese merhaba, yine aklıma takıldı bu konu. Aslında bu yaşa bakmaz, yaşantıya bakar benim bakış açım. Bu zamana kadar 2 tane sevgilim oldu ve kısa sürdü. Beni aldattılar galiba. Benim hatamdı. Çok sevmiştim, çok değer vermiştim, çok önemsemiştim ve bu 2'sinden sonra bir yıkılmanın eşiğine geldim. Acaba beni seven yok mu? Telefonum var, arayanım yok. Instagram'im var, yazan yok. Bu gibi şeyler. Acaba ben de karaktersiz olsam sevilirim, bir kızın/kadının arkasından gidemiyorum edepten ötürü, yoldan geçen bır kızın/kadının göz teması kurmuyorum ama ben neden mutsuzum? İsyan etmek istemiyorum. 5 vakit namazlıyım, her zaman şükrederim halime ama sevgi tarafından çok ezildim. Kendime sürekli bakım yaparım. 2 günde bir yüzünü yıkayan arkadaşlarımın (sözde) 3-4 kızı aynı anda idare ediyorlar ve yemin ederim odun tarzı sevgisiz büyümek bana çok zor geliyor. Sadece isteğim sevmek, sevilmek. Masum bir sarılma, masum bir öpücük. Çok uçuk şeyler değil.