Sevilmek için tek kriter dış görünüş müdür?

Maymun diyince aklıma geldi üniversite son sınıfta açıldığım kız bana maymun bile senden daha yakışıklı dedi.

Şimdi bunlara takılmamak lazım, evet hoşlandığın kişiden bunu duymak üzer ama sana karakteri hakkında da iyi fikir verir. Sen bu kızdan kendisine açılan kişileri aşağılayan özelliğinden dolayı mı hoşlandın yoksa bazı dış görünüş özelliklerinden ötürü mü? Dürüst olacağız kendimize. Yoksa açılabileceğin onlarca, yüzlerce kız vardı.

Dış görünüş önemsiz değildir ama altından çıkacak şey daha önemlidir. Yüzüne baktığında ölüp bitmediğin bir hatunla ilişkiye başlarsın, eğer kişiliği düzgünse zamanla aşık olursun ve gözün başka kimseyi görmez. Sen bu sebeple kendini fiziken salma, bir tarz belirlerken başkalarına özenmek yerine aynada hoşuna giden saç modellerini, kıyafetleri dene yeterli.

Bir kıza açılırken de gelecek cevap olumsuz olursa bir kulağından girip diğerinden çıksın, emin ol reddedilmek aşk hayatında başına gelebilecek en kötü şeyler sıralamasında ilk ona bile girmez.

Şimdi bunlara takılmamak lazım, evet hoşlandığın kişiden bunu duymak üzer ama sana karakteri hakkında da iyi fikir verir. Sen bu kızdan kendisine açılan kişileri aşağılayan özelliğinden dolayı mı hoşlandın yoksa bazı dış görünüş özelliklerinden ötürü mü? Dürüst olacağız kendimize. Yoksa açılabileceğin onlarca, yüzlerce kız vardı.

Dış görünüş önemsiz değildir ama altından çıkacak şey daha önemlidir. Yüzüne baktığında ölüp bitmediğin bir hatunla ilişkiye başlarsın, eğer kişiliği düzgünse zamanla aşık olursun ve gözün başka kimseyi görmez. Sen bu sebeple kendini fiziken salma, bir tarz belirlerken başkalarına özenmek yerine aynada hoşuna giden saç modellerini, kıyafetleri dene yeterli.

Bir kıza açılırken de gelecek cevap olumsuz olursa bir kulağından girip diğerinden çıksın, emin ol reddedilmek aşk hayatında başına gelebilecek en kötü şeyler sıralamasında ilk ona bile girmez.
4 kişiye açıldım 4 üde bu şekilde cevap verdi

40 kişiye açıl o vakit.
Hocam benim o iş baya sıkıntı ilk açıldığım kız lisedeydi ve beni feci rencide etti kalbimi kırdı daha sonra üniversitede 2 kere reddedildim biri zaten maymun bile senden daha yakışıklı dedi ondan sonrada hiç bi kızla yan yana bile gelmedim 27 yaşındayım

Hocam benim o iş baya sıkıntı ilk açıldığım kız lisedeydi ve beni feci rencide etti kalbimi kırdı daha sonra üniversitede 2 kere reddedildim biri zaten maymun bile senden daha yakışıklı dedi ondan sonrada hiç bi kızla yan yana bile gelmedim 27 yaşındayım.

Eh bu yaştan sonra senden bir şey olmaz, en azından forumdaki gençlere bir faydası dokunur belki bu konuda yazdıklarımın. Ben 27 yaşındayken tahminimce 30 hatundan ret yemiş, 10-15 tane de ilişki yaşamıştım. O ilişkilerin yarısında da terkeden taraf bendim.

Kadın dediğiniz varlık sizin farklı kromozom taşıyanınız ve dünyanın diğer yarısı onlardan oluşuyor. Gözünüzde böyle ulaşılmaz bir varlıkmış gibi büyütmeyin. İlk iş başvuruna olumsuz yanıt verdiklerinde gidip 10 sene evine mi kapanacaksın? Hayır. Karşı cinsten ret yemek de bundan farksız. Gözünüzde büyütürseniz bu adam gibi olursunuz.

Eh bu yaştan sonra senden bir şey olmaz, en azından forumdaki gençlere bir faydası dokunur belki bu konuda yazdıklarımın. Ben 27 yaşındayken tahminimce 30 hatundan ret yemiş, 10-15 tane de ilişki yaşamıştım. O ilişkilerin yarısında da terkeden taraf bendim.

Kadın dediğiniz varlık sizin farklı kromozom taşıyanınız ve dünyanın diğer yarısı onlardan oluşuyor. Gözünüzde böyle ulaşılmaz bir varlıkmış gibi büyütmeyin. İlk iş başvuruna olumsuz yanıt verdiklerinde gidip 10 sene evine mi kapanacaksın? Hayır. Karşı cinsten ret yemek de bundan farksız. Gözünüzde büyütürseniz bu adam gibi olursunuz.
Dış görünüşü ortalama olan biri 10-15 tane ilişki yaşıyor benim yaşımda sende benim gibi 1.65 boyunda çenesi geride zayıf gözlüklü biri olsaydın saydıklarının hiç biri olmazdı çirkin olmayı ben seçmedim

Dış görünüşü ortalama olan biri 10-15 tane ilişki yaşıyor benim yaşımda sende benim gibi 1.65 boyunda çenesi geride zayıf gözlüklü biri olsaydın saydıklarının hiç biri olmazdı çirkin olmayı ben seçmedim.

Bahaneden çok ne var? Yazdıklarının 2 tanesi elinde olup da senin düzeltmediğin şeyler. 27 yaşına kadar hiç mi "madem boydan eksikliğim var düzenli spor yapıp six-pack dizeyim, gözlükler çirkin duruyor kontakt lens kullanayım" demedim? Dememişsin.

İnsanın önünde kapı gibi özgüvensizlik ve bahane bulma yetisi olduktan sonra kimse kurtaramaz. Ancak kişi kendi kendini kurtarır.

Bahaneden çok ne var? Yazdıklarının 2 tanesi elinde olup da senin düzeltmediğin şeyler. 27 yaşına kadar hiç mi "madem boydan eksikliğim var düzenli spor yapıp six-pack dizeyim, gözlükler çirkin duruyor kontakt lens kullanayım" demedim? Dememişsin.

İnsanın önünde kapı gibi özgüvensizlik ve bahane bulma yetisi olduktan sonra kimse kurtaramaz. Ancak kişi kendi kendini kurtarır.
Her sevgilisi olanın six packi mi var ? 😀

Ben hayatında hiç sevgilisi olmamış 35 yaşında insan bile tanıyorum herkesin ortak noktası kısa boyluluk ve dış görünüş kendiniz muzdarip olmadığınız şeyler hakkında tabi konuşursunuz

Her sevgilisi olanın six packi mi var ? 😀

Ben hayatında hiç sevgilisi olmamış 35 yaşında insan bile tanıyorum herkesin ortak noktası kısa boyluluk ve dış görünüş kendiniz muzdarip olmadığınız şeyler hakkında tabii konuşursunuz.

Tabii canım tüm sevgilisi olanlar, nişanlılar, evliler falan 1.95 boyunda olduğundan sen en iyisini bilirsin. Kızlarla bile konuşamayan adam burada trip atıyor hey gidi. Sana kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı