Sevilmeyen sınıf için ne yapılmalı?

kaaanbugra85

Decapat
Daha fazla  
10.sınıf öğrencisiyim bu okula geçen sene istemeye istemeye geldim ve sonunda babamı nakil almaya ikna ettim ama nakil yok şu an. Geçen sene 9'da pek iyi olmasa da normaldi bu sene tam bir fiyasko. Geçen seneki tüm erkekler sınıfta kaldığı için sınıftaki 3 erkek de nakil alınca tek kaldım. Okulun hocalarının bile şikayetçi olduğu gereksiz disiplini haksız yere ceza almam mobbing zorbalık aile baskısı ve en sıkıntılı yer yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Bu dönemi atlatmam lazım ama dayanamıyorum bana ne önerirsiniz?

10.sınıf öğrencisiyim bu okula geçen sene istemeye istemeye geldim ve sonunda babamı nakil almaya ikna ettim ama nakil yok şu an. Geçen sene 9'da pek iyi olmasa da normaldi bu sene tam bir fiyasko. Geçen seneki tüm erkekler sınıfta kaldığı için sınıftaki 3 erkek de nakil alınca tek kaldım. Okulun hocalarının bile şikayetçi olduğu gereksiz disiplini haksız yere ceza almam mobbing zorbalık aile baskısı ve en sıkıntılı yer yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Bu dönemi atlatmam lazım ama dayanamıyorum bana ne önerirsiniz?

Başka bir şeye olabildiğince yoğunlaş. Derslerine olabildiğince odaklanırsan diğer etkenler seni pek etkilemeyecektir veya dersleri sevmiyorsan başka şeylere yönel onlarla ilgilendiğin sırada diğer şeyleri pek umursamazsın.

O işler pek öyle olmuyor idareci dik başlı ise katiyyen kabul etmiyorlar onlara göre aşırı önemli bir şey yok ise ama belli olmaz denesin şansını.

Anne baba harbici giderse her türlü halledeler işi kendimden biliyorum sevmediğim sınıftan tek başıma çıkmayı becermiştim değiştirmek istediğimi söyledim kabul etmedi ısrar edince odadan kovdu çıkmadım ısrar etti baktı çıkacak gibi değilim değiştirdi. Ben tek başıma bunu yapabildiysem anne ve babası hayli hayli değiştirir her türlü yazık günah çocuga istemiyorsa bulunmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı