Shadow Of The Tomb Raider Optimizasyonu Nasıl?

Makaleler
4
Yer
Whiterun
Daha fazla  
İndirim zamanı almayı düşünüyorum başka bir Uncharted alternatifi bulamadım PC'de. PS3'ü sattığımdan beri hasret kaldım. Nathan Drake'e Lara'yla kapatabiliriz inşallah. Oyunun optimizasyonu güzel mi ve hangi ayarlarda 50FPS ve üstü alabilirim?

Sistemim:
İşlemci: Ryzen 3 2200
Ekran Kartı: MSI RX 570 Armor 4G
Anakart: A320M Pro-E
8 GB RAM DDR4
SSD: WD Blue 500GB
Kasa: SPECTRA MidT ATX
Güç Kaynağı: X Power Series PSU 500W

Son düzenleyen: Moderatör:
1060 6 GB, i5 6500, 16 GB ram'li eski masaüstümde Ultra-High karışık ayarlarda 1080P'de 80 FPS civarı falan alırdım birkaç sahne hariç. Bence güzel optimizasyonu.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim zamanı almayı düşünüyorum başka bir Uncharted alternatifi bulamadım PC'de. PS3'ü sattığımdan beri hasret kaldım. Nathan Drake'e Lara'yla kapatabiliriz inşallah. Oyunun optimizasyonu güzel mi ve hangi ayarlarda 50FPS ve üstü alabilirim?

Sistemim:
İşlemci: Ryzen 3 2200
Ekran Kartı: MSI RX 570 Armor 4G
Anakart: A320M Pro-E
8 GB RAM DDR4
SSD: WD Blue 500GB
Kasa: SPECTRA MidT ATX
Güç Kaynağı: X Power Series PSU 500W
En üstün bir altında rahat oynarsınız 1080p olarak.

Ben oyunu daha dün kurdum. Ultra ayarlarda 1080p'de en düşük 65, ortalama 94 ve en fazla 135 FPS alıyorum.

Sistem özellikleri; i7 4790K, GTX 1070 Ti, 16 GB RAM.

Optimizasyonu gayet iyi bence.
Ekran kartınız ortanın biraz üzerinde. Arkadaş rx570 ile kullanacakmış. 1080p 60 kare civarında akıcı oynatır diye tahmin ediyorum. Kısacası üzmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı