Sharkoon 550W Gold Zero +80 Sistemim İçin Yeterli Mi?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar eski güç kaynağım balon gibi patladığı için, başlıkta belirttiğim güç kaynağını almayı düşünüyorum. Bu güç kaynağının sağladığı güç, sistemime yeter mi yetmez mi bilmiyorum. Kullandığım bileşenlerin, güç tüketimleri çok yüksek.

Sistem:
CPU: Intel Xeon X5450 3.00 GHz (120W güç tüketiyor. Intel'in sitesine göre)
Anakart: Asus ROG Commando
GPU: Sapphire R9 280X Tri-X OC 3GB GDDR5 384-Bit (250W ve üstü bir güç tüketimine sahip)
RAM: Kingston 6GB DDR2 800MHz CL6
HDD1: Samsung HD155UI 1.5 TB 5400RPM
HDD2: Samsung HD250HJ 250 GB 7200RPM

Yeter diye düşünüyorum ama ben olsam 650W olanı alırım. Sinerji’de çok bir fiyat farkı yok ikisi arasında.

Ben Sharkoon tavsiye etmiyorum. Neden diyeceksin kronik bir ses sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Sİnerji'den hele kesinlikle alışveriş yapılmaması taraftarıyım, 14 gün içerisinde iade kabul etmiyorlar. İlla servise gidecek servis değişim onayı verirse değiştiriyorlar. Sesi aşağıya bırakıyorum. Bu arada ben çekmedim bu video yu aynı ses benimkinde de var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun 750W olanını 4 seneden fazladır kullanan arkadaşım var. Takip ettiğim ve güvendiğim bir model.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı