Sharkoon markasının güç kaynağı güvenilir mi?

DarkFEAR33

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben daha yeni bir sistem toplayıp sipariş ettim. Sistemimin özellikleri şöyle;

ASUS Dual RTX 2070 Super.
Intel 10400F işlemci.
16 GB RAM.
ASUS Prime B460M-K.
256 GB M.2 SSD.
960GB SSD.

Ben bu sisteme bu güç kaynagini aldım. Sizce herhangi bir sorun çıkabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden 650 değil de 600 veriyor? Bunu ben nereden hesaplayabilirim? Teşekkürler.
Dostum bütün güç kaynakları söylenen değerin hepsini veremez 12V kanalından. Bunu 12V kanalından kaç W verdiğini öğrenerek bulabilirsin.
Ekran kartı, işlemci ve diğer çoğu bileşen 12V kanalından alır gücü. O yüzden PSU alırken mutlaka buna dikkat edilmelidir.

Dostum bütün güç kaynakları söylenen değerin hepsini veremez 12V kanalından. Bunu 12V kanalından kaç W verdiğini öğrenerek bulabilirsin.
Ekran kartı, işlemci ve diğer çoğu bileşen 12V kanalından alır gücü. O yüzden PSU alırken mutlaka buna dikkat edilmelidir.
Max bileşik güç 12V yanında 504W; Max bileşik güç 3.3+5V yanında 110W yazıyor. İkisini toplamam mı gerek?

Max bileşik güç 12V yanında 504W; Max bileşik güç 3.3+5V yanında 110W yazıyor. İkisini toplamam mı gerek?
Yok dostum çok kolay aslında. Bak aşağıda ''+12V'' diye bir yer var. Orada kaç W yazıyorsa o kadar verebiliyordur.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    79,5 KB · Görüntüleme: 74
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı