Sharkoon PSU vs Corsair PSU

EmreSst

Picopat
Ben şahsen Corsair tercih ederim ama Sharkoon 277 TL daha ucuz. Aradaki fiyat farkına değer mi?

Evet. Corsair almanız daha mantıklı.

Ben şahsen Corsair tercih ederim ama Sharkoon 277 TL daha ucuz. Aradaki fiyat farkına değer mi?
Corsair daha kalitelidir ama Sharkoon F/P bir üründür. Ama Sharkoon'da OTP ve OCP yani aşırı sıcaklık koruması ve aşırı akım koruması yok. Bütçeyi artıramıyorsanız alabilirsiniz ama Corsair almaya çalışın. Ayrıca Sharkoon alınca pişman olmazsınız merak etmeyin Alman disiplini olduğu için ürünlerinin arkasında dururlar.

Sharkoon kaliteli bir alman markasıdır. Şüphe duyulacak bir marka değildir.

İçindeki çoğu materyal Çin üretimi. Tasarımı dışında içinde herhangi bir parçanın alman olduğunu zannetmiyorum. Zira alman Mali sertifikası almak çok kolay. Almanya hükümeti bırakın ürün yerlilik yüzdesini, testini dahi ülkede yaptırırsa alman Mali deyip geçiyor.

Kasanız nedir. Dark Guardian kullanıyorum Sharkoon olan modelin CPU güç kablosu kısa kalıyor. Baya gergin duruyor takınca. Zaten zar zor takabiliyorsunuz.

İçindeki çoğu materyal Çin üretimi. Tasarımı dışında içinde herhangi bir parçanın alman olduğunu zannetmiyorum. Zira alman Mali sertifikası almak çok kolay. Almanya hükümeti bırakın ürün yerlilik yüzdesini, testini dahi ülkede yaptırırsa alman Mali deyip geçiyor.
Sharkoon'a kalitesiz mi demek istiyorsun yani?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı