Sharkoon RGB Flow Kasa Fan önerisi

jaaz

Hectopat
Öncelikle selamlar arkadaşlar almak istediğim kasanın içerisinde bir adet fan bulunuyor, hava akışının maksimum düzeyde olması için ekstra olarak fan eklemek istiyorum.
Kasa Modeli - Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com

Belirteceğim sistemin ne kadar ısınacağınıda göz önünde bulundurarak kaç adet fan ve fan önerilerinizi bekliyorum.

İşlemci: i3-9100F
Anakart: Gigabyte H310M S2V 2.0
Ekran Kartı: Gigabyte GT 1030 2GB GDDR5 OC
RAM: Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4 2666MHz
Güç Kaynağı: Aerocool 400W VX Plus Series
Disk: Gigabyte 480GB SSD
İşlemci Soğutucu: Cooler Master I71C 120mm

Bu sistemin yukarıda belirtmiş olduğum kasanın içerisinde bulunduğunu hesaba katarsak, Kaç adet fan almam gerekli? + Olarak önerdiğiniz marka var mıdır?
Aşırı derecede ses çıkartan fanları lütfen önermeyin.

Bütçe - 200TL Maksimum

Son düzenleme:
Öncelikle selamlar arkadaşlar almak istediğim kasanın içerisinde bir adet fan bulunuyor, hava akışının maksimum düzeyde olması için ekstra olarak fan eklemek istiyorum.
Kasa Modeli - Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com

Belirteceğim sistemin ne kadar ısınacağınıda göz önünde bulundurarak kaç adet fan ve fan önerilerinizi bekliyorum.

İşlemci: i3-9100F
Anakart: Gigabyte H310M S2V 2.0
Ekran Kartı: Gigabyte GT 1030 2GB GDDR5 OC
RAM: Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4 2666MHz
Güç Kaynağı: Aerocool 400W VX Plus Series
Disk: Gigabyte 480GB SSD
İşlemci Soğutucu: Cooler Master I71C 120mm

Bu sistemin yukarıda belirtmiş olduğum kasanın içerisinde bulunduğunu hesaba katarsak, Kaç adet fan almam gerekli? + Olarak önerdiğiniz marka var mıdır?
Aşırı derecede ses çıkartan fanları lütfen önermeyin.
2 tane fan yeterli olacaktır. 1 tane bile yetebilir.

Hocam fan alacaksınız ancak anakartınız maksimum 1 adet fan destekliyor işlemci fanı hariç. Fan çoklayıcıda bakmanızı tavsiye ederim.
ben burada 2 adet desteklediğini görüyorum yanlış mı?
Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı