İnceleme Sharkoon Rush ER3

Gerçek 7.1 kulaklık kaldı mı ki? O kadar para verdiğin 7.1 barındırmayan kulaklıkta nokta atışı ses kastırıyor zaten.

Gerçek 7.1 kulaklık kaldı mı ki? O kadar para verdiğin 7.1 barındırmayan kulaklıkta nokta atışı ses kastırıyor zaten.
HyperX Cloud 2 - SteelSeries Artic 3 - Gamepower Ranger - Corsair Void Elite Surround Premium vb. bunlar zaten gerçek 7.1. Ama fiyatları da gerçek zaten sorun burda başlıyor biz gerçek bir 7.1 i alamadığımız için burda bahsedilen kulaklık ile sanal 7.1 aynı. Bende gerçek 7.1 babında konuştum.

Son düzenleme:
200 TL civarı bir bütçem var. Önerir misiniz kulaklığı?

@Badrar Bana kalırsa 7.1 gereksiz bir özellik cloud 2 ile kullanmıştım ancak beğenmedim o yüzden 7.1 kulaklık seçmemde benim için bir etken değil.

Bu arada fps oyunları da oynuyorum ancak 7.1 kullanmadan da gayet iyi ses kasılıyor.

Onlarda salan 7.1'ki gerçek 7.1 kulaklıklar eskiden piyasada vardı ve gerçekten aşırı tuzlu bir miktara satılıyorlardı. Şu an satılsalar muhtemelen 4K civarı olur. Zaten Arctis 3 ve Cloud 2'yi denemiş birisi olarak söylüyorum özellikle Cloud 2 için stereo performansı 7.1'inden çok daha iyi. Zaten şu an kullandığım blackshark V2 X'in uygulama üzerinden verdiği 7.1 performansı ile Cloud 2'nin ses kartı üzerinden verdiği 7.1 arasında zerre fark hissedemedim.

@Burak_7181 hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Kulaklığın sesi az olması konusunda endişelerim var. Ne kadar az söyleyebilir misiniz?

@Burak_7181 hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Kulaklığın sesi az olması konusunda endişelerim var. Ne kadar az söyleyebilir misiniz?

Sorun değil diğer kulaklıklara göre daha az ama ses seviyesini sürekli fulleyen veya yüksek ses isteyen biri değilseniz yeterli olacaktır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
04:45
ayrıca videoda bahsedilen boğuk ses durumunu yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…