- Makaleler
- 3
Daha iyi bir PSU daha iyi bir FPS mi sağlar? Buna güldüm tam olarak. Stabiliteye bir şey söylemem fakat FPS artışı yaşanmaz.Daha iyi FPS sağlayabilir.
Daha iyi bir PSU daha iyi bir FPS mi sağlar? Buna güldüm tam olarak. Stabiliteye bir şey söylemem fakat FPS artışı yaşanmaz.Daha iyi FPS sağlayabilir.
Kendim yaşadığım için dedim. Açtığım konularda PSU ile ilgili olanı açıp okursan anlarsın.Daha iyi bir PSU daha iyi bir FPS mi sağlar? Buna güldüm tam olarak.
Önereceğin başka bir psu varmı bu fiyat bandında yoksa high power alacağım? Eğer varsa boş kasa öneriniz iyi olur?Aralarında dağlar kadar fark var. Karşılaştırılması hata olan ürünler, Performance GD tabii ki. Bugün açtığım konu sizi biraz daha SHP V2 modelinden soğutur sanırım.
Sharkoon SHP V2 modeli neden tercih edilmemeli?
Merhaba arkadaşlar, bu konuda sizlere Sharkoon SHP V2 modeli neden tercih edilmemeli, bunu anlatmaya çalışacağım. Böyle bir konuyu açmamın sebebi Sosyal'de dolaşırken gün içinde en az 2-3 kez bu PSU ile bir toplama veya "alınır mı?" adı altında konu görmem. Konuda önce sebeplerini anlatıp...www.technopat.net
FPS artışı sağlar demek yanlış ancak kastettiği şey stabil ve daha az sorun ise, doğru sayılır. İyi PSU daha az sorunla birlikte stabil değerleri görmenize yardım edecektir. Kalbi hasta olan bir insanın sürekli koşamayacağı gibi.Daha iyi bir PSU daha iyi bir FPS mi sağlar? Buna güldüm tam olarak. Stabiliteye bir şey söylemem fakat FPS artışı yaşanmaz.
Evet aynısını söyledim.FPS artışı sağlar demek yanlış ancak kastettiği şey stabil ve daha az sorun ise, doğru sayılır. İyi PSU daha az sorunla birlikte stabil değerleri görmenize yardım edecektir. Kalbi hasta olan bir insanın sürekli koşamayacağı gibi.
Stabiliteye bir şey söylemem fakat FPS artışı yaşanmaz.
Şahsen ben daha stabil ve birkaç FPS artışı yaşadım. Neden FPS arttı derseniz tahminim şöyle:FPS artışı sağlar demek yanlış ancak kastettiği şey stabil ve daha az sorun ise, doğru sayılır. İyi PSU daha az sorunla birlikte stabil değerleri görmenize yardım edecektir. Kalbi hasta olan bir insanın sürekli koşamayacağı gibi.
Sizin yazdığınız başlıkta zalman psu var onu düşünmelimiyim sence?High Power Performance GD gayet iyi, kasa önerisi için bütçenizi de belirtip yeni bir konu açın, orada yardımcı olalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.