Sharkoon TG4 RGB alınmalı mı?

Kasa gayet güzel fakat fiyatı bir kasa için fazla diye düşünüyorum. Aradaki fiyat farkına klavye almam daha iyi olacaktır böyle bir durumda [emoji848]
İçinde 650W PSU olmasına rağmen mi? 650W kaliteli bir PSU 350-400 TL civarlarında şuan. Peki kasayı bir seferde alıp uzun süre kullanmayı düşünüyor musunuz? Eğer öyleyse en beğendiğinizi,fiyata çok önem vermeden,alın. Yoksa neden diğerini almadım diye pişman olabilirsiniz ki ben pişman olmuştum :D

İçinde 650W PSU olmasına rağmen mi? 650W kaliteli bir PSU 350-400 TL civarlarında şuan. Peki kasayı bir seferde alıp uzun süre kullanmayı düşünüyor musunuz? Eğer öyleyse en beğendiğinizi,fiyata çok önem vermeden,alın. Yoksa neden diğerini almadım diye pişman olabilirsiniz ki ben pişman olmuştum :D
80+ sertifikasına sahip olmadıktan sonra 700W olsa ne yazar ? Kasaya ekstra hava çıkışı için en az 1 adet 120mm fan alması gerekiyor. Toz filtresi göremedim, toz sıkıntısı çekebilir. Görsel amaçlı hazırlanmış bir kasayı neden bu kadar övdün bilmiyorum.

Ben içinde psu olduğunu unuttum o halde fiyatı normal[emoji28]

Lakin hala Sharkoon'da aklım sanırım fikrim kolay kolay değişeceğe benzemiyor...

80+ sertifikasına sahip olmadıktan sonra 700W olsa ne yazar ? Kasaya ekstra hava çıkışı için en az 1 adet 120mm fan alması gerekiyor. Toz filtresi göremedim, toz sıkıntısı çekebilir. Görsel amaçlı hazırlanmış bir kasayı neden bu kadar övdün bilmiyorum.
PSU'da 80+ var diye biliyorum. Zaten 4 tane fanı var ama üstüne 50-60 lira daha koyabilir 2 tane daha fan için. Aslında NZXT H500i ya da Corsair Carbide Spec 06 önericektim ama bütçesini aşabilir diye önermedim.

@Kaleo 650w 80 Plus psu ile geliyor. Default haliyle ısınır tabi fakat üst tarafa 120 veya 140 çift fan takılırsa ısınma olmaz. Resim faydalı olacaktır. Bir ara fiyatı 650-700 civarındaydı. Biraz yükselmiş. Psu ile beraber gelmese zaten alınabilir bir kasa değil.

Dosya Ekleri

• METAL-ASTRO20180907-EDM-01(4).jpg
    METAL-ASTRO20180907-EDM-01(4).jpg
    439,1 KB · Görüntüleme: 107
İsterseniz Cooler Master MasterBox Pro 5 RGB'ye de bakabilirsiniz.
Kasanın ön tarafı tamamen kapalı, üflesen daha çok hava alır, kasayı aldıktan sonra delik açarız ön tarafına :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı