Sherlock Holmes tarzı roman önerisi

Daha fazla  
15 yaşındayım, dedektif öyküsü okumak istemiyorum, Sherlock Holmes ve Arsen Lupin'in bütün serilerini bitiridim. Mümkün olduğunca günümüz dünyasında, veya gelecekte geçen, fantastik öğeler bulundurmayan ve okuyucuyu sıkmayacak bir kitap arıyorum. Tercihen 500 sayfanın altında olursa sevinirim.(Çoğu klasiği okudum, daha farklı kitaplar önerirseniz sevinirim.)

15 yaşındayım, dedektif öyküsü okumak istemiyorum, Sherlock Holmes ve Arsen Lupin'in bütün serilerini bitiridim. Mümkün olduğunca günümüz dünyasında, veya gelecekte geçen, fantastik öğeler bulundurmayan ve okuyucuyu sıkmayacak bir kitap arıyorum. Tercihen 500 sayfanın altında olursa sevinirim.(Çoğu klasiği okudum, daha farklı kitaplar önerirseniz sevinirim.)

Arkadaşlar başlık yanlış. Sherlock Holmes tarzı dedektiflik romanı istemiyorum.

Son düzenleme:
Polisiye, korku ve gerilim ilginizi çeker mi? Tess gerritsen yazarına bakmanızı öneririm.

İlgilenirseniz cerrah, siliniş, bıçak sırtı, asla arkana bakma ve son olarak gölgesizlerin tutkulu dansı kitaplarından biri ile başlamanızı öneririm.

15 yaşındayım, dedektif öyküsü okumak istemiyorum, Sherlock Holmes ve arsen Lupin'in bütün serilerini bitiridim. Mümkün olduğunca günümüz dünyasında, veya gelecekte geçen, fantastik öğeler bulundurmayan ve okuyucuyu sıkmayacak bir kitap arıyorum. Tercihen 500 sayfanın altında olursa sevinirim.(çoğu klasiği okudum, daha farklı kitaplar önerirseniz sevinirim.)

Da vinci şifresi okumanı oneririm fakatdan brown kitaplari oldukça pahali oluyor ne yazik ki.

Profesör moriarty kitapları güzel sherlockla bağlantılı olan kısımlar var birkaç hikayenin arka planını görebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı