Siber zorbalıktan kalan kalıntılar nasıl unutulur?

Bir daha görmeyeceksin sonuçta? Bak dediğimi yap bir dava aç o aşiret kalıyor muymuş bak bakalım :D Ortaokul çocuğu daha annesi bile bilmiyordur nasıl yalvarır bak bi dene. En azından cimere şikayet ediyormuş gibi yap.

İyi bir para da alırsın bak.
Yalandan dava veya cimere kanmazlar. Ayrıca dava olayı çok kolay birşey değil. Yanlışlıkla bende ona karşılık bir laf etmişsem bende patlayabilirim.

Para falan alamazsın zaten. Umursamaman lazım bir süre sonra geçecek elbette.
Yine deva zaman diyorsunuz… Şu Lgs yi iyi kapatayım zaten 1 yıl sonra unutucam onları fakat ben 1 yıldan önce unutmak istiyorum.

Duygusal bir yapın var sanırım, önereceğim bir şey yok duygusal bir insan değilim.
Duygusal değilim. Sadece ben olayları kafama çok takıyorum.

Yine deva zaman diyorsunuz… Şu Lgs yi iyi kapatayım zaten 1 yıl sonra unutucam onları fakat ben 1 yıldan önce unutmak istiyorum.

Duygusal değilim. Sadece ben olayları kafama çok takıyorum.
Kilo, boy, dış görünüş, aile durumu, cihazlar gibi şeylerden dalga geçebilirsin. Etik olmasa da aklıma başka bir şey gelmiyor. Biriyle fiziksel kavgaya girsen odanda olayı mı düşüneceksin sürekli? Psikoloğa da görünebilirsin.

Kilo, boy, dış görünüş, aile durumu, cihazlar gibi şeylerden dalga geçebilirsin. Etik olmasa da aklıma başka bir şey gelmiyor. Biriyle fiziksel kavgaya girsen odanda olayı mı düşüneceksin sürekli? Psikoloğa da görünebilirsin.
Hiçbirimiz kusursuz değiliz. Bir özelliğiyle dalga geçersem oda geçer. Zaten heryerden engelledim.

Her gün benzerini yaşıyorum, sınıfımda değil de sosyal ortamlarda boş beleş adamlar zorbalıyor. Genelde bende onları zorbalıyorum, bulunduğu ortamlara bilerek girip görmezden geliyorum çoğu zaman deliriyorlar. Böyle insanlar boş insanlar. Ezik büzük insanlarla muhatap olmayın takmayın. Hayatınız boyunca böyle gereksiz boş beleş insanlarla çok karşılaşırsın dostum. Gerek yok takmaya...

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı