Sıcak Takip 2 oyunu bilgisayara nasıl yüklenir?

Unsullied

Centipat
Merhaba. "Sıcak Takip 2" diye sevdiğim bir oyun vardı küçüklüğümde oynadığım. Şu an Firefox ve eklentiler ile de girsem siyah ekranda kalıyor açılmıyor. Bu sorun değil. Benim asıl amacım bunu bilgisayara normal oyunmuş gibi kurabilme şansımın olup olmaması. İnternette .exe.MSI gibi oyunun yapılmış versiyonlarını bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Muhtemelen oyunun gerçek ismi bu değildir. Bizim yerli site sahipleri böyle isimler koymayı çok seviyor. Gerçek ismini bir şekilde öğrenin, "Flashpoint" yazılımını indirin ve uygulama üzerinde oyunu aratın. Varsa orada vardır.

Oyunun gerçek ismini buldum: Lose the Heat 3

Oyunun İngilizce adını öğrenebilirsen belki bir yol buluruz. Flash vb. oyunları oynatan uygulamalar var. İngilizce ismiyle aratınca o uygulamaların kütüphanesinde bulunabilir.

Netspeed kaynaklı internetim iyi değil. Oyunu tarayıcıda açıp menülerine bakar mısın? Geliştirici adı ya da oyunun orijinal adı yazıyor olabilir.

Merhaba. "Sıcak Takip 2" diye sevdiğim bir oyun vardı küçüklüğümde oynadığım. Şu an Firefox ve eklentiler ile de girsem siyah ekranda kalıyor açılmıyor. Bu sorun değil. Benim asıl amacım bunu bilgisayara normal oyunmuş gibi kurabilme şansımın olup olmaması. İnternette .exe.MSI gibi oyunun yapılmış versiyonlarını bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Kaç gündür aklımda hocam ismini bulamadım Allah razı olsun çocukluğumu geçirdiğim en güzel oyun. Tekrar sağolun.

Bu siteden "Infinity" sürümünü indirip kurulumu yaptıktan sonra uygulama içindeki arama kısmından oyunun ingilizce ismini aratın.
Hocam 2.7GB demişsiniz ama şuan şehir dışında olduğum için internetim 3 mbps. Bunu webten açmanın yolu yok mudur acaba?

Hocam 2.7GB demişsiniz ama şuan şehir dışında olduğum için internetim 3 mbps. Bunu webten açmanın yolu yok mudur acaba?
Buradaki Mediafire linkinde boyutu az olan eski bir sürümü indirmeyi deneyebilirsiniz.

Yardım alabilmeniz için bir video bırakıyorum. Dakika 2 ve saniye 39 itibariyle izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki Mediafire linkinde boyutu az olan eski bir sürümü indirmeyi deneyebilirsiniz.

Yardım alabilmeniz için bir video bırakıyorum. Dakika 2 ve saniye 39 itibariyle izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağ olun hocam, artık yarın denerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı