Sıfır alınan RAM'lerin bozuk olma olasılığı nedir?

monitör denemek için var viewsonic bilmiyorum tam özelliklerini baya oldu 5-6 sene önce almıştım. ilerleyen zamanlarda asıl monitör 2k 144hz olacak imkanlar doğrultusunda.
Tamamdır anladım. Tekrar aynı öneriyi yapacağım kendinize uygun bir yol izlersiniz sizde mutlaka. Anakart güç kaynağı işlemci ve ram alırsanız testlerini yapabilirsiniz, bu sürede de isterseniz geçici bir ekran kartı kullanırsınız.

Hayret kimse Memtest86 yazmamış.

RAM'leri aldıktan sonra ciddi bir hasar var mı öğrenmek için Memtest86 ile güzelce test edebilirsin. Belki işine yarar.

Onu fark etmemişim :) Yine de aklınza soru işareti takılırsa diye aklınızda bulunsun güzel programdır. Sıkıntı varsa öğrenirsiniz hemen, yoksa da RAM'i elemiş olursunuz.
Tamamını okumamışsın sanırım 11 ay da 11 12 bin liralık bir sistem parça parça toplanacak bu süreçte parçalar sağlam mı test edilmesi lazım ama onun için ne kendinde ne çevresinde bir imkan yok. Ama aklımda bulunur program sağol :D

Tamamını okumamışsın sanırım 11 ay da 11 12 bin liralık bir sistem parça parça toplanacak bu süreçte parçalar sağlam mı test edilmesi lazım ama onun için ne kendinde ne çevresinde bir imkan yok. Ama aklımda bulunur program sağol :D
Valla hocam yanlış anlamada işte ağlanacak halimize gülüyoruz :) Benim bu üç bileşeni en az 1.5 ay içinde almam lazım ram+işlemci+psu gerisini rahatlıkla teker teker alırız sonra.

Valla hocam yanlış anlamada işte ağlanacak halimize gülüyoruz :) Benim bu üç bileşeni en az 1.5 ay içinde almam lazım ram+işlemci+psu gerisini rahatlıkla teker teker alırız sonra.
O zaman şöyle yapman belki birazcık olsun faydalı olur rami 2x8 şeklinde alacaksan birini al diğeri sonraya kalsın en azından.

O zaman şöyle yapman belki birazcık olsun faydalı olur rami 2x8 şeklinde alacaksan birini al diğeri sonraya kalsın en azından.

Öyle uyumsuz olmaz demi hocam? yani diğer tekini nasıl ya bulamazsam şimdi beyaz renk istiyorum malum çindeki olaylar falan.

Öyle uyumsuz olmaz demi hocam? yani diğer tekini nasıl ya bulamazsam şimdi beyaz renk istiyorum malum çindeki olaylar falan.
Satışını ben yapmıyorum garantisini veremem sonra bana kızmayın ama bana kalırsa mutlaka her zaman bulunabilecek bir ram modeli. Bire bir aynısı alındığı taktirde hiç bir sorun olmaz.

Merhaba,
Arkadaşlar aradığım RAM'lerin piyasadaki fiyatlarına göre çok uyguna buldum. N11 üzerinden bir firma satıyor.

RAM'ler Corsair'in RAM'leri satıcıda Magic Teknolojileri diye bir firma. Soruma gelecek olursak ben bilgisayarımı etap etap topladığım için test etme şansım olmayacak, yani bilgisayarı ortalama 11 ayda falan toplayacağım. Bu sıfır alınan RAM'lerin bozuk çıkma olasılığı kaçtır? Ya da Corsair'e güvenmeli miyim? Kapalı kutu alınan ürünün hiç açılmadığını nereden anlarız?
Kutularında sıfır ambalaj var onu yırtmadan açamazsın kutuları 0 olduklarını burdan anlayabilirsin. Ayrıca corsair iyi bi markadır %100 güvenebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı