Sıfır alınan RAM'lerin bozuk olma olasılığı nedir?

Satışını ben yapmıyorum garantisini veremem sonra bana kızmayın ama bana kalırsa mutlaka her zaman bulunabilecek bir ram modeli. Bire bir aynısı alındığı taktirde hiç bir sorun olmaz.
Peki hocam bu siteme 700W psu yeterli olur mu? 750 mi almak lazım yoksa?

Hocam oyun odaklı ve en az 5-6 sene hiç bilgisayar almakla uğraştırmayacak bir bilgisayar, bileşen olarak her şey aklımda. Şuan satın aldığım tek malzeme anakart. Bilgisayar bileşenleri şöyle;

Anakart : Z390 Gaming Edge AC - Alındı
Ram : Corsair RGP PRO 3200 16 GB
Ekran Kartı : 2070S Super x trio
işlemci : i7 9700k
PSU : Seçilmedi.
Diğer ufak tefek parçalar elimde mevcut zaten. Hocam şimdi düşündümde acaba işlemci + ram+ psu alıp öyle bir deneme yapılır mı? 9700k'da da ekran kartı var bildiğimiz kadarıyla sadece çalışıp çalışmadığını test edebilsem yeterli olur.
PSU 600W üstü al.
12V kanalından kaç W çıkış veriyor

Tek modül ram alayım sonra diğerini de alırım dersen kazanacağın miktar 300 lira civarında olur ona göre değerlendirebilirsin. 700 watt yeterli olacaktır diye düşünüyorum ama alacağın zaman veya şimdi yeni bir konu açıp kafana takılanları sorman daha faydalı olur için rahat olur. Şuan parça parça alırsan nasıl test edeceğini çözmen daha önemli gibi duruyor. Aslında kargo masrafı sorun olmazsa senin için tamir yapan yerlere gönderip test ettirebilirsin parçaları tabi yaparlarsa bilemiyorum. Veya internet üzerinden satın almazsan aldığın yerde yine testini yaparlar gözünün önünde diye düşünüyorum.

Kutularında sıfır ambalaj var onu yırtmadan açamazsın kutuları 0 olduklarını burdan anlayabilirsin. Ayrıca corsair iyi bi markadır %100 güvenebilirsin.
Satıcı firma magic teknoloji tic.ltd.şti olarak gözüküyor hocam, nette araştırma yaptım pek şikayet yok ama mağaza puanı iyi, ve pek kötülme ya da karalama konularına da raslanmadım. Her ne kadar corsair iyi bir marka olsa satıcıda önemli doğru değil mi?
PSU 600W üstü al.

12V kanalından kaç W çıkış veriyor
Cooler Master MWE 700W 80+ Güç Kaynağı şuan bu uygun fiyatlı gibi aklımda bu ama alana kadar değişebilir hocam. Bakabilirseniz sevinirim.

Satıcı firma magic teknoloji tic.ltd.şti olarak gözüküyor hocam, nette araştırma yaptım pek şikayet yok ama mağaza puanı iyi, ve pek kötülme ya da karalama konularına da raslanmadım. Her ne kadar corsair iyi bir marka olsa satıcıda önemli doğru değil mi?
Ben bütün parçalar için kast ediyordum. magic - n11.com bu mağaza mı ?
Sen ürünü aldıktan sonra tamamen bozuk bile olsa 2 sene garantisi olacak kafana takacağın bir durum yok zararlı çıkmazsın bu alışverişten o konu da için rahat olsun.

Cooler Master MWE 700W 80+ Güç Kaynağı şuan bu uygun fiyatlı gibi aklımda bu ama alana kadar değişebilir hocam. Bakabilirseniz sevinirim.
Bu Güç Kaynağı gayet güzel bi 50 tl daha verip bunu tavsiye ederim bende 600w olanı var gayet memnunum. High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç Fiyatı

Ben bütün parçalar için kast ediyordum. magic - n11.com bu mağaza mı ?
Sen ürünü aldıktan sonra tamamen bozuk bile olsa 2 sene garantisi olacak kafana takacağın bir durum yok zararlı çıkmazsın bu alışverişten o konu da için rahat olsun.
Evet hocam o. Fiyatı çok uygun geldi şuan için o yüzde.

Bu Güç Kaynağı gayet güzel bi 50 tl daha verip bunu tavsiye ederim bende 600w olanı var gayet memnunum. High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç Fiyatı

Hocam Corsair daha iyi bir marka değil mi?

Evet hocam o. Fiyatı çok uygun geldi şuan için o yüzde.
Evet oldukça uygun fiyatı var gibi duruyor. Ben satın alacak olsam mağaza ile ilgili hiç bir şüphem olmazdı. Alırsanız ve aylar sonra test edince sorunlu olduğunu fark etseniz bile garantiye gönderip değişim yaparsınız içiniz rahat olsun derim ben yine de karar sizin. Bu zaten tek modül satılmıyor almışken 2x8 alacaksınız.

High Power de onun kadar iyi bir markadır. Ayrıca 80+ GOLD olmasıda cabası :) Tabiki tercih sizin diğeride güzeldir sadece sertifika farkı var aralarında.
Corsair de high power da sertifikaya ihtiyaç duyan markalar değil. Fiyat farkı sertifikadan da kaynaklanıyor, sertifika almak için belli miktar ödeme yapılıyor bu da ürüne yansıyor ama iki marka da şüphe edilecek markalar değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı