Sıfır egea hatchback urban Plus alınır mı?

Bir konuda birileri kavga ediyorsa ve o konu senin konunsa okuması daha eğlenceli oluyor değil mi? .

Estağfurulah kavga olarak görmüyorum fikir ayrılıkları daha doğru olur. aslında bütçem 250-350 bandına kadar yükselebiliyor ama elimdeki araba 2015 model fiorino zamanında 2018 model suberb de bulundu garajımda 2019 model golf de benim amacım elimdeki 2015 model aracı satıp üzerinde az buçuk koyup sıfır almak malum dedikleriniz gibi ilerleyen aylarda veya gün yıl olarak değişebilir fiyatlar bir tık daha patlıycak. Bu sayede elimde hem eski araba kalmaz hem de sıfır arabaya binme taraftarıydım . Zaten şehir içi kullanıyorum ayda yılda bir şehir dışı kullanıyorum bu yüzden bu konuyu açtım aslında

Tüm sayfaları okudum ve artık nerede egea görürsem baltayla vurmaya başlıycam o kadar düşman oldum sayelerinde
Yok, yok öyle değil. Dediğim gibi hiçbir şeye sahip olmamaktansa bir şeye sahip olmak daha iyidir bu devirde. Corolla için zorlayabiliyorsan cidden zorla ve al, farkı hissedersin. Yok abi bir kuruş çıkamam diyorsan eldeki en iyi alternatif bu, el mahkum alacaksın.

Hicbir araba fiyatını hak etmiyor, dolayısıyla Egea da etmiyor. Keske bu paralara premium markaların giris modellerini onerecek bir Turkiye'de yaşasaydık.

Bütçeni bu düzeye kadar yükseltebilirsen zaten Egea'nın yüzüne bakma. .

Neyse zaten kavga büyük oranda egea üzerinden olmadı. Boşuna kavga etmemiş olduk. .

Vallahi egea ile alakalı 10 elin 10 parmağını geçmez tavsiye aldım bunların karşılığı egea teneke egea çöp egea alma gibisinden oldu aslında egea kısa bir geçiş arabası gibi olacak ama sırf onun için bile olsa sayenizde erişkin olgun bir egea düşmanı oldum.

İfadeler: kt2
Egea dediğin araba, çok düşük bütçeli insanlar için yapılmış kompakt bir araba. Dünya'nın her yerinde fiyatı ucuz, o paraya da verilebilecek şey bu. Düşmanlığını yapmak o kadar saçma ki.

Üstelik Jeep Compass gibi arazi kabiliyeti yüksek olan ve şaside bir düzeyin üstünde dayanım gerektiren bir araç ile aynı platformu kullanan Egea'ya teneke demek de... Konu sac kalınlığıysa sac kalınlığının güvenliğe bir faydası yok, önemli olan şasi. Konu malzeme kalitesiyle arabanın fiyatı belli, bu araba baz donanım fiyatlarına bakacak olursa Dünya'da kaliteli bir kompakt arabanın %30 daha azına satılıyor. Ne bekleniyor ki bu bütçelerde başka?

Fluence veya Megane 4 ICON modelleri kat ve kat daha iyidir. Kullananlar bilir.
Megane 4 için bir şey demem, Egea'dan iyidir de Fluence dediğin araba yol tutmayan, Egea ve C-Elysee/301 gibi en alt tabaka için yapılmış, mühendisliğini bile Renault'nun yapmadığı bir araba. 50 defa Egea'ya sarılırım Fluence yerine.

Fluence'ın Renault değil başka bir firmanın geliştirdiği araba olduğundan haberin var mı? Hangi firmanın yaptığını bir görsen şaşırırsın. Fluence'ı yapan firma, kendi marka adıyla bu arabayı satsa hiçbiriniz yüzüne bile bakmazdınız.

Hocam o öldürdüğün arabadan kullanıyoruz. Dingil mesafesinin genişliği sayesinde virajlarda üstünlük sağlıyor. 90 ve 110 beygirlik motorlar 5-6 litre tüketim ve şehir içinde dizel torkunu hissettiyor. Ayrıca övdüğün Megane 4 motoru neredeyse aynı sadece kasa farklılığı ve 10 yılın getirdiği yol tutuş gelişimi var ama fiyat farkını bilmiyorsunuz sanırım 30 bin oynuyor neredeyse. Daha da yazarım ama siz önünüze gelen C segmentini kötüleyeceğiniz için yazmayacağım. 301 gibi bir araba Fluance ile karşılaştıralamaz bile asıl hatanız orada. Renault C ve B segmentinin lideridir. En çok satan arabaları üretir. İsterse D ve E segment üretip BMW ile yarışabilirdi ama adamlar aklını kullanıp alt segmentte liderlik sağladı. Siz uyuyun onun bunun şasesi falan diye.
Fluence dediğin araba yol tutmayan
Hah güldürdün cidden. 180 ile girdiğimiz viraja Egea ile girseydik şuan araba kaza kayıtlıydı bu arada.

VAG grubunu ve çıkardığı araçları küçümsemek hele ki PSA ile karşılaştırmak tamamen saçmalık. Ülkemizde ki hiçbir araç fiyatını hak etmiyor Corolla'da bunlardan biri, çok iyi bir model değil bu arada heberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…