eXxx
Hectopat
Bir konuda birileri kavga ediyorsa ve o konu senin konunsa okuması daha eğlenceli oluyor değil mi?.
Estağfurulah kavga olarak görmüyorum fikir ayrılıkları daha doğru olur.
Bir konuda birileri kavga ediyorsa ve o konu senin konunsa okuması daha eğlenceli oluyor değil mi?.
Yok, yok öyle değil. Dediğim gibi hiçbir şeye sahip olmamaktansa bir şeye sahip olmak daha iyidir bu devirde. Corolla için zorlayabiliyorsan cidden zorla ve al, farkı hissedersin. Yok abi bir kuruş çıkamam diyorsan eldeki en iyi alternatif bu, el mahkum alacaksın.Tüm sayfaları okudum ve artık nerede egea görürsem baltayla vurmaya başlıycam o kadar düşman oldum sayelerinde![]()
Bütçeni bu düzeye kadar yükseltebilirsen zaten Egea'nın yüzüne bakma.Aslında bütçem 250-350 bandına kadar yükselebiliyor.
Bütçeni bu düzeye kadar yükseltebilirsen zaten Egea'nın yüzüne bakma..
Neyse zaten kavga büyük oranda egea üzerinden olmadı. Boşuna kavga etmemiş olduk..
Megane 4 için bir şey demem, Egea'dan iyidir de Fluence dediğin araba yol tutmayan, Egea ve C-Elysee/301 gibi en alt tabaka için yapılmış, mühendisliğini bile Renault'nun yapmadığı bir araba. 50 defa Egea'ya sarılırım Fluence yerine.Fluence veya Megane 4 ICON modelleri kat ve kat daha iyidir. Kullananlar bilir.
Hocam o öldürdüğün arabadan kullanıyoruz. Dingil mesafesinin genişliği sayesinde virajlarda üstünlük sağlıyor. 90 ve 110 beygirlik motorlar 5-6 litre tüketim ve şehir içinde dizel torkunu hissettiyor. Ayrıca övdüğün Megane 4 motoru neredeyse aynı sadece kasa farklılığı ve 10 yılın getirdiği yol tutuş gelişimi var ama fiyat farkını bilmiyorsunuz sanırım 30 bin oynuyor neredeyse. Daha da yazarım ama siz önünüze gelen C segmentini kötüleyeceğiniz için yazmayacağım. 301 gibi bir araba Fluance ile karşılaştıralamaz bile asıl hatanız orada. Renault C ve B segmentinin lideridir. En çok satan arabaları üretir. İsterse D ve E segment üretip BMW ile yarışabilirdi ama adamlar aklını kullanıp alt segmentte liderlik sağladı. Siz uyuyun onun bunun şasesi falan diye.Megane 4 için bir şey demem, Egea'dan iyidir de Fluence dediğin araba yol tutmayan, Egea ve C-Elysee/301 gibi en alt tabaka için yapılmış, mühendisliğini bile Renault'nun yapmadığı bir araba.
Fluence'ın Renault değil başka bir firmanın geliştirdiği araba olduğundan haberin var mı? Hangi firmanın yaptığını bir görsen şaşırırsın.![]()
Hah güldürdün cidden. 180 ile girdiğimiz viraja Egea ile girseydik şuan araba kaza kayıtlıydı bu arada.Fluence dediğin araba yol tutmayan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.