Sıfır egea hatchback urban Plus alınır mı?

@eXxx Son mesajlarımı beğenmemişsin, ayıp oluyor. Konun için izleyeceğim belgesel ya da filmden vazgeçip sinir katsayımı yükselttim. Biraz da eğlendim :D Bu arada okuyanlar helal olsun, konuya dahil olan birkaç kişi bile okuma zahmetinde bulunmadı da :D

Arabadan bir erkek olarak zerre haz etmem ve anlamam.
Yine de oturup baştan sona okudum. Yarım saat geçti. Kahve falan içtim. Ben keyif aldım vallahi bak.
Tam böyle bir şey yazacaktım. Arabalardan anlamam ne iyidir ne kötüdür bilmem. Uyumadan foruma bir bakayım dedim yarım saattir tartışmaları okuyorum. :D

Keyif veren yanı karşılıklı üslup ve konuyu kapatmaya götürcek cümlelerin kurulmaması, bu yüzden de tebrikler. :D

@Heberiu Jeep Compass ile aynı şasiye sahip arabaya, çarpışmadaki güvenliği eksik diye değil de uygun fiyatlı olması için çarpışma öncesi güvenlik ekipmanı eksik tutuldu diye teneke diyen oldu. Sınıf segmentasyonu kabak gibi ortadayken C sınıfı arabaya bana göre B sınıfı dendi. Üstüne Renault olmayan bir araba üstünden, Renault olmadığı bilinse umursanmayacak bir araba övüldü üstüne o araba üzerinden Renault övüldü.

Pazar hedefi, pazar arzı kapasitesi gibi şeyleri bilmeden bir arabanın az satıldığında kötü olduğu iddia edilmiş oldu. Mazda ve Subaru kapatsınlar o zaman şirketi. :D

İnsanların kullanmadığı, araştırmadığı konularda bu kadar kolay ve gerçekten konuya hakim olmadığı 100 metre öteden belli halleriyle yorum yapması gerçekten sinir bozuyor.

Son düzenleme:
Tam böyle bir şey yazacaktım. Arabalardan anlamam ne iyidir ne kötüdür bilmem. Uyumadan foruma bir bakayım dedim yarım saattir tartışmaları okuyorum. :D.

Keyif veren yanı karşılıklı üslup ve konuyu kapatmaya götürecek cümlelerin kurulmaması, bu yüzden de tebrikler. :D.

Vallahi sadece fiat modelinde sadece fiorino kullanmışlığım var arakdaşların sayesinde çoğu model arabaya binmiş ve kullanmış kadar oldum :D gayet bilgili ve çarpıcı konular döndü egea haricinde.:D 😂

Gayet bilgili ve çarpıcı konular döndü egea haricinde.
Egea hariç her şey konuşuldu. Rönesans tablosu gibi konuydu.

Büyük hakkıma girdiniz şu anda. Egea'nın çarpışmada güvensiz olmadığını, hangi arabayla ortak şasi kullandığını, neden o şasinin dayanıklı olduğunu, 5 yıldız alamamasının nedenini anlattım. :D O fiyata, eğer güvenlik paketi de varsa neden alınabileceğini söyledim.

Daha ne söyleyeyim? :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı