Sıfır egea hatchback urban Plus alınır mı?

Corolla da bunlardan biri, çok iyi bir model değil bu arada heberiniz olsun.
Hangi araba fiyatını hak ediyor, söyle onu alalım o zaman. Corolla almasan ne alacaksın? Ya Egea var ya Corolla zaten. Corolla'nın Egea'dan daha iyi oldugunu söylemeye gerek yok, konunun özeti bu zaten. Civic/Focus uçup gitmiş...

Dingil mesafesinin genişliği sayesinde virajlarda üstünlük sağlıyor.
Fluence yol tutuş bakımından kötü bir araba. Kendim de şirkette kullandım, diğer kullandığım onca arabanın arasında en kötü yol tutuşu olan 2 arabadan biriydi.

180 ile girdiğimiz viraja Egea ile girseydik şuan araba kaza kayıtlıydı bu arada.
Fluence yerine bırak Egea'yı, 1960 model herhangi bir 2.5 tonluk arabayla viraja girmeyi tercih ederim. Geyik testlerinde de durum belli. O araba GPS tutsan düz yolda 180'i zor görüyor, bir de viraja girmişlermiş. Çok güldüm gece gece. Hayatınızda 1 tane araba görüp onu ölümüne övüyorsunuz ya. Neremle gülsem şaşırıyorum. :D

Ayrıca övdüğün Megane 4 motoru neredeyse aynı sadece kasa farklılığı ve 10 yılın getirdiği yol tutuş gelişimi var ama fiyat farkını bilmiyorsunuz sanırım 30 bin oynuyor neredeyse.
Fluence şasi dayanımı daha düşük, yol tutuş konusuna girmiyorum başka bir araba görmediğin için kıyas zaten yapamazsın, malzeme kalitesi konusunda da Megane'dan geride. Daha alt bütçe için yapılmış bir arabadan bahsediyorsun. Egea'nın kullandığı şasi dayanımı Fluence'ınkinden daha iyi.

Renault C ve B segmentinin lideridir. En çok satan arabaları üretir.
Sen Dünya'yı Türkiye ile kıyaslama. Renault şu anda Türkiye'de bu kadar satılıyorsa nedeni yerli üretimde daha düşük maliyeti ve gümrük vergisinden muaf olmasıdır. Türkiye'de saçma vergi dilimlerine sokmadan diğer arabaları da benzer fiyatlarla sat bakalım o zaman kimler lider oluyor gör.

Renault ve E segmentinde BMW/Mercedes ile kapışmak öyle mi? Güzel hayalmiş. Yapabilecek olsalar çoktan yaparlar. Dünya'da Renault'nun araba satabileceği fiyat baremi belli, E/5 ile yarışırlarmış. :D D segmentinde senelerce araba sattılar bu ülkede, D sınıfı pazarının yüzdelik payı ne oldu? Passat'ın karşısında ezilip gitti garibim.

Tamam hocam 60 model Mustang ile o viraja girip sağlam çıkarsın. Bak burdaki herkes inandı şuan. Hatasını söylersinde öyle bir mecaz katıyorsun ki insanın okuyası kalmıyor. Demekki senin şöförlüğün o viraja girmeye yetmedi. Talisman araştır sonra bir daha yaz bana. Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delille bir cahili yenemedim.

Hangi araba fiyatını hak ediyor, söyle onu alalım o zaman. Corolla almasan ne alacaksın? Ya Egea var ya Corolla zaten. Corolla'nın Egea'dan daha iyi oldugunu söylemeye gerek yok, konunun özeti bu zaten. Civic/Focus uçup gitmiş...
Mesajımın devamında belirtmiştim zaten hocam hepsinin çok fahiş fiyatlara satıldığını. Çok iyi bir model değil ama yinede egea'dan daha iyi olduğu açık ve net ben yinede o kadar parayı verdikten sonra focus'a yönelirdim.

Talisman araştır sonra bir daha yaz bana.
Talisman'ı kullandım da, neyini araştırayım? Renault D ve E sınıfı araba üretip BMW/Mercedes ile yarışır diyordun, senelerce D sınıfı araba ürettiler de nerede yarışabilmişler? Örnek versene bir, göremedim. :D

Bir de premium markayla Renault'u kıyaslamış. :D Şu anda burada satılan C sınıfı SUV'ların hepsini, C sınıfı HB ve D sınıfı sedan arabaların birkaçı hariç kalanlarını kullandım. Kullanmamış olsam inanırdım belki. :D

Talisman'u kullandım da, neyini araştırayım? Renault D ve E sınıfı araba üretip BMW/Mercedes ile yarışır diyordun, senelerce D sınıfı araba ürettiler de nerede yarışabilmişler? Örnek versene bir, göremedim. :D

Bir de premium markayla Renault'u kıyaslamış. :D
Sizin arabalar hakkında yorum yapmanız en büyük yanlışınız. Kaç kere yazalım bunu:
adamlar aklını kullanıp alt segmentte liderlik sağladı

Sizin arabalar hakkında yorum yapmanız en büyük yanlışınız.
Düz yolda 180'i zor gören arabayla, üstelik yol tutmamasıyla ünlü bir arabayla 180 km/s ile viraja girdiğini iddia eden, başka bir araba kullanmamış, başka bir araba görmemiş birisi yapsın o zaman bundan sonra arabalar hakkındaki yorumları. :D

Bu forumda beni özel hayatımdan tanıyan, bu forumdaki ilk yönetim kadrosundan olanlar bile var. Benim hayatım ortada, bir yalan söylesem zaten onlar çıkarır açığa. Sizleri de görüyoruz, nasıl bir forum bu arkadaş? Birisi 180 zor yapan arabayla 180'lik viraja girdik der, viraj açısı Allah bilir 5 derecedir 250 metre yarı çapta. Başka biri gelir 180 ile 3 tane duran arabaya arkadan çarpar, arabanın kaputu yamulur sadece.

Bir gün dayanamayıp yalanlarını bildiğim kişileri teker teker ifşa edeceğim de hayırlısı... Çok kişiye girecek tepem attığı zaman. :D

Bir de aklını kullandılar alt segmentte lider oldular diyor. Renault fabrikası, Türkiye içinde yerleşik olmasaydı şu anda başka marka için bunu diyor olacaktın. Hâlâ ne konuda konuştuğundan haberin yok. :D İlk 9 ay raporuna bakıyorum, Renault sadece 5,572 tane "ithal" araba satmış ülkede. VW 33,326, Peugeot 22,035, Opel 21,335! :D Dünya satış sayılarına bak bir de, Renault Türkiye ve Fransa hariç nerede bu kadar pazar payına sahipmiş? Renault değil Opel fabrikası Türkiye'de bu kapasitede olsaydı satılacak olan araba Opel olacaktı. VW olsaydı VW olurdu, bu kadar basit.

Ahaha arka bağımsız süspansiyonu bile olmayan (Talisman) bir araç (C segmentte bile standart olmaya başladı) mı BMW ve Mercedes'e kafa tutacak? Biri 180 ile kaza yapar, ağzı burnu kanamadan arabadan çıkar. Diğeri Fluence ile ''180 basıp viraja girer'' ve başkalarının şoförlüğüne laf atar. Forum akıyoooor maşallah :D

Düz yolda 180'i zor gören arabayla, üstelik yol tutmamasıyla ünlü bir arabayla 180 km/s ile viraja girdiğini iddia eden, başka bir araba kullanmamış, başka bir araba görmemiş birisi yapsın o zaman bundan sonra arabalar hakkındaki yorumları. :D

Bu forumda beni özel hayatımdan tanıyan, bu forumdaki ilk yönetim kadrosundan olanlar bile var. Benim hayatım ortada, bir yalan söylesem zaten onlar çıkarır açığa. Sizleri de görüyoruz, nasıl bir forum bu arkadaş? Birisi 180 zor yapan arabayla 180'lik viraja girdik der, viraj açısı Allah bilir 5 derecedir 250 metre yarı çapta. Başka biri gelir 180 ile 3 tane duran arabaya arkadan çarpar, arabanın kaputu yamulur sadece.

Bir gün dayanamayıp yalanlarını bildiğim kişileri teker teker ifşa edeceğim de hayırlısı... Çok kişiye girecek tepem attığı zaman. :D

Bir de aklını kullandılar alt segmentte lider oldular diyor. Renault fabrikası, Türkiye içinde yerleşik olmasaydı şu anda başka marka için bunu diyor olacaktın. Hâlâ ne konuda konuştuğundan haberin yok. :D İlk 9 ay raporuna bakıyorum, Renault sadece 5,572 tane "ithal" araba satmış ülkede. VW 33,326, Peugeot 22,035, Opel 21,335! :D Dünya satış sayılarına bak bir de, Renault Türkiye ve Fransa hariç nerede bu kadar pazar payına sahipmiş? Renault değil Opel fabrikası Türkiye'de bu kapasitede olsaydı satılacak olan araba Opel olacaktı. VW olsaydı VW olurdu, bu kadar basit.
Dizel arabaların en fazla ne kadar basabileceğini biliyorsunuz sayıyorum hocam. 210 görürken frenledik 180'e düştük. Arabalar hakkındaki yorumunuzu bastırmak için geçmişinizden bahsedip akıl üstünlüğü kurmaya çalışıyorsunuz. Bence daha fazla uzatmayın. Herkes hayırlısı olanı alsın. İfşa ettiğin kişileri beni de alsana alabilirsen :)
Böylelerine araç kamerası lazım yoksa çok konuşacaklar. Eyvallah doğrudur ithal araba sayıların da kardeşim burda kimin kime yalan borcu var. Yaşandı ise yazıyorum ben.

Dizel arabaların en fazla ne kadar basabileceğini biliyorsunuz sayıyorum hocam. 210 görürken frenledik 180'e düştük.
Gerçek hız ile kadran hızının farklı olduğunu, güvenlik önlemi ve kurallar nedeniyle arabaların ibrelerinin hız yükseldikçe yukarı doğru ciddi bir sapma payı olduğundan haberin var mı peki? Virajın yarı çapı ne kadar? Yarı çap açısı ne kadar ki kalkıp da 25 metre yarı çaplı 50 derecelik viraja girer gibi anlatıyorsun? Emin ol ibrede 180 ile girdiğin viraja bir Astra K, Focus, Mazda 3 ile daha rahat girersin. Bu arabaların hepsini de kullandım bu arada, Astra K 3.5 yıl benim arabam oldu şu anda kullandığım arabadan önce.

Dizel arabaların son hızı daha da düşüktür aynı hacimdeki turbo beslemeli benzinli arabalara göre, verimli devir aralıkları ve maksimum devir sayıları çok daha kısa çünkü. Bundan da haberin yok onu da anladık. :D Hayatında hiç piste girip arabayı gerçek anlamda zorladın mı? Fluence'ın da nesini zorlayacaksan artık.

Arabalar hakkındaki yorumunuzu bastırmak için geçmişinizden bahsedip akıl üstünlüğü kurmaya çalışıyorsunuz. Bence daha fazla uzatmayın.
Birisi sana gelse, 2x2 7 eder dese sen onun matematik bilmediğini hemen anlarsın değil mi? İşte sizin durumunuz da Akif ile birlikte şu anda benim gözümde bu. Kullanmadığınız, araştırmadığınız, hayatınızda başka arabalarla kıyaslamadığınız şeyler hakkında burada yorum yapıyorsunuz.

NOT: Ayrıca Renault Fluence dediğin araba var ya, Renault değil. :D Türkiye pazarında satış yapmak için Renault amblemi takılmış Samsung.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı