Sıfır olarak aldığım Corsair güç kaynağı 2 ay bile dayanamadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun, garantide sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum. Yeni seri VS550 PSU'yu yaklaşık 1 senedir sorunsuz kullanıyorum. Belki bozulma olayı kullandığın prizle, gelen elektrikle de alakalı olabilir.

Bu bir uyarı ve tavsiye postudur. Kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum. Tüm yazdıklarım özneldir. 2 ay önce sistem topladım. Maddi olarak zorlanmamak için güç kaynağı hariç bütün parçaları 2. el olarak aldım. Anakartı bile. Marka ismine güvenerek güç kaynağı olarak Corsair markasını seçtim. Elim yamulsaydı da sipariş etmeseydim. 10 gündür garantide. Böyle bir zamanda evimize tıkışıp dışarı çıkmamızın son derece tehlikeli olduğu bir zamanda hem de. Yani lanet olsun demek istiyorum. Siz siz olun sakın Corsair'den hiçbir şey almayın. Hele ki yeni çıkan ürünleri planlı eskitmeye bayağı uğramış olacak ki 2 ay da eskiyiveriyor. Sonra pişman olursunuz benden söylemesi. Ayrıca ben mağdur oldum bu forumdan başkasının mağdur olmaması için bu güç kaynağı bana satan siteyi ve mağazayı paylaşacağım. Onlara bana 2 aylık ürün sattınız iade almadınız dedim. İade 10 gün deyip dalga geçer gibi konuştular.

Ürün= CORSAIR Builder VS450 CP-9020170-EU 450 W Power Supply Fiyatları ve Özellikleri

Aldığım site = CORSAIR Builder VS450 CP-9020170-EU 450 W Power Supply Fiyatları ve Özellikleri

Satıcı mağaza = teknoraks. Link= teknoraks - n11.com
Ne alalım o zaman Everest mi? Sorun yaşar yaşamaz çoğu kişi hemen markayı kötülemeye çalışıyor.

Keşke alırken araştırma yapsaydınız. Kullandığınız PSU biraz sorunlu bir model ama garantisi varsa değiştirin belki onun sorunu çıkmaz.

400 tl ödemiştim. 700 tl olmuş kurdan dolayı.

Aldığım ürünü Corsair üretmedi mi üretti. Başka ne istiyorsun. 2 ay bile dayanmadı. Ve sana bir şey söyliyeyim mi? 2. el olarak almadığım tek ürün güç kaynağı idi.

Bu piyango mu? Ben sıfır ürün alıyorum bozuluyor ve bana şanstan bahsediliyor? Kronik sorun demişler. Böyle bir saçmalık görmedim. Hani 2. el olarak alıp dolandırılsam anlarım da kronik sorunmuş. Neden satılıyor o zaman?

Nerden bildin? Ya yok ahaha.
Daha iyi bir modelini almak sizin elinizde değil mi? Tüm markaların kusuru vardır. Üretilirken sorun olmuş ve siz markayı kötülemişsiniz. Fabrika çıkışlı hatalı üretimi olmayan hiç bozuk ürünü çıkmayan bir marka göster? Sorunlu modeli olmayan bir marka göster? Herşey düzgün olsun istiyorsun olmayınca markayı kötülüyorsun. Yeni bir tane vereceklerdir.

Daha iyi bir modelini almak sizin elinizde değil mi? Tüm markaların kusuru vardır. Üretilirken sorun olmuş ve siz markayı kötülemişsiniz. Fabrika çıkışlı hatalı üretimi olmayan hiç bozuk ürünü çıkmayan bir marka göster? Sorunlu modeli olmayan bir marka göster? Herşey düzgün olsun istiyorsun olmayınca markayı kötülüyorsun. Yeni bir tane vereceklerdir.
Yani yuh diyorum. Bana bunu satan mağazaya bile bir şey denmemiş bana laf söylenmiş. Yuh be. Sorunlu ürünmüş. Banane kardeşim. 400 tl verdim ben. Madem sorunlu neden satılıyor neden şikayet edilmiyor? Ben şikayet ettim Corsair'in maaşlı çalışanları gibi herkes bana yüklendi.

Yani yuh diyorum. Bana bunu satan mağazaya bile bir şey denmemiş bana laf söylenmiş. Yuh be. Sorunlu ürünmüş. Banane kardeşim. 400 tl verdim ben. Madem sorunlu neden satılıyor neden şikayet edilmiyor? Ben şikayet ettim Corsair'in maaşlı çalışanları gibi herkes bana yüklendi.
Git mağazaya sor neden satıyorlarmış.

400 tl ödemiştim. 700 tl olmuş kurdan dolayı.

Aldığım ürünü Corsair üretmedi mi üretti. Başka ne istiyorsun. 2 ay bile dayanmadı. Ve sana bir şey söyliyeyim mi? 2. el olarak almadığım tek ürün güç kaynağı idi.

Bu piyango mu? Ben sıfır ürün alıyorum bozuluyor ve bana şanstan bahsediliyor? Kronik sorun demişler. Böyle bir saçmalık görmedim. Hani 2. el olarak alıp dolandırılsam anlarım da kronik sorunmuş. Neden satılıyor o zaman?

Nerden bildin? Ya yok ahaha.
Kardeşim sen hasta mısın? Üretim hatasıdır, bütün ürünleri sorunlu mu demek bu? Milyonların kullandığı markayı kötülüyorsunuz. Ayrıca VS450 artık üretilmiyor. Siz araştırmadan almışsınız zaten Corsair o ürünün sorunlu olduğunu bildiği için üretimi durdurdu. Aldığınız PSU piyasadaki son VS450’lerden. Araştırıp alın.

Sen sor diye satıyorlar. Corsair markayı kötülemek ayrı kafa zaten. Serviste değiştirirler merak etme.

Sen daha önce de bana sert çıkmıştın ama bir şey dememiştim. Ayrı kafa ne demek birader? Ya adam gibi konuş yaz ya da bir daha benim açtığım postlarda bana cevap yazma. Anladın mı?

Benim her şeyim Corsair neredeyse, sadece 1 ürün kullanıp hiç bir şey almayın demek abartı sadece. Gayet güvenilir ve kaliteli bir markadır. Eğer RMA açarsan üst modelini dahi gönderebilirler. Önce kendileriyle muhattap olup, eğer sana yardımcı olmazlarsa yazarsın burada.

Sen daha önce de bana sert çıkmıştın ama bir şey dememiştim. Ayrı kafa ne demek birader? Ya adam gibi konuş yaz ya da bir daha benim açtığım postlarda bana cevap yazma. Anladın mı?
Sana ne zaman sert çıktım? Ayrı kafa derken şunu kastettim Corsair güvenilir markadır. Almayın ne demek? Sen sorun yaşadın diye Corsair marka kötü olmuyor anladın mı birader?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı