Sıfır PS4 nereden alınır?

Oynayabilirsin. Ama oyun dediğin FIFA'dan Pes'den ibaret değildir sadece. Ben olsam sırf exclusive oyunlar için PS4 alırdim.
Açıkçası zevkime uyan oyunlar bunlar. Ben bir oyunun üstünde çok durmayı sevmem, o oyun hızlıca akıp geçmeli mantığı kolay olmalı. Max Payne serisini çok severim mesela benim çok hoşuma gider.

Açıkçası zevkime uyan oyunlar bunlar. Ben bir oyunun üstünde çok durmayı sevmem, o oyun hızlıca akıp geçmeli mantığı kolay olmalı. Max Payne serisini çok severim mesela benim çok hoşuma gider.

Sadece buradaki kişilere göre alıp almayacağına karar verme YouTube'dan karşılaştırma videolarını falan da izle. Oyun konusuna gelirsek ne seviyorsan onu oyna ikisi de hemen hemen bütün oyunları veriyor (şu an lık). Bende genelde hep futbol oynuyorum ama bir ara Uncharted indirmiştim güzeldi deneyebilirsin onlari da. Ha bu arada FC gibi oyunlarda falan Online oynamak için üyelik alman lazım hem Xbox'ta hem de PS için Xbox bayağı bir daha ucuz diye hatırlıyorum üyelikte yanında bayağı bir oyunda veriyor mesela 1 aylık alırsan 1 ay boyunca falan oynayabiliyorsun. Ama bedava oyunlarda Online oynanan oyunlarda gerek yok eFootball Roblox Fortnite gibi.

Pes oynayabilir miyim Xbox'ta?

Oynarsınız hocam 11 bin TL'ye eski nesil PS 4 alacağına 2. el yeni nesil Series S'ler 9 bin TL FIFA 26 bildiğim kadarıyla PS 4'e çıkmayacak sadece futbol oyunları için alacaksanız bence Xbox alın hem daha ucuz paraya yeni nesil konsol alacaksınız hem de oyunların fiyatı Xbox'da daha ucuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı