- Makaleler
- 1
CS50X
Maalesef iyi gitmiyor.Şu anda durumunuz nedir?
![]()
Zero to Hero - FrontEnd Developer
Sıfırdan ileri seviyeye FrontEnd Developer eÄitim serisi. Uygulamalı JavaScript dersleri. Bu seri ile birlikte en temelden; VS Code kurulumu ile baÅlayıp, HT...youtube.com
İşinize yarayabilir.
Yani bir yerden başladınız mı? Başlamadınız mı? Gönderdiğim seriye baktınız mı?Maalesef iyi gitmiyor.
İngilizce temel nasıl elde edilebilir?İngilizce temeliniz varsa CS50.
Aslında bir süredir umudu kesip uğraşmıyorum dünden itibaren yine uğraşmaya başladım 3 5 bir şeyler öğrendik hadi bakalım. Yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler bu arada.Yani bir yerden başladınız mı? Başlamadınız mı? Gönderdiğim seriye baktınız mı?
Hakkınızda Hayırlısı Olur İnşaallah. Nereden ilerliyorsunuz? Gönderdiğim seriye baktınız mı?Aslında bir süredir umudu kesip uğraşmıyorum dünden itibaren yine uğraşmaya başladım 3 5 bir şeyler öğrendik hadi bakalım. Yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler bu arada.
Bir göz attım, phyton ile uğraşıyorum. İlginiz için teşekkürler.Hakkınızda Hayırlısı Olur İnşaallah. Nereden ilerliyorsunuz? Gönderdiğim seriye baktınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.