Sıfırdan kasa toplamak

Merhaba çıkabileceğim maksimum bütçe kasa için 120k, 100k benim için ideal olanı.

Bu hazır sistemdeki RAM'leri 2x16 GB Corsair Vengeance ile değiştirip soğutucuyu da Corsair H150 ile değiştirirseniz kâfi diye düşünüyorum hocam.

Ne yalan söyleyeyim aklıma bir öneri gelmedi. Sizde var mı bir şeyler hocam? @517298

Bu hazır sistemdeki RAM'leri 2x16 GB Corsair Vengeance ile değiştirip soğutucuyu da Corsair H150 ile değiştirirseniz kâfi diye düşünüyorum hocam.

Hızır gibi yetiştiniz vallaha alınabilir bir sistem belirtilen değişiklikleri yapınca.

Yine merhaba, küfür etmezseniz 2x16 GB Corsair Vengeance aratınca 7 tane çıkıyor tam olarak hangisini dediniz acaba, soğutucuyu dediğinizi seçtim, Corsair H150 RGB 360mm Intel ve Amd Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu

Yine merhaba, küfür etmezseniz 2x16 GB Corsair Vengeance aratınca 7 tane çıkıyor tam olarak hangisini dediniz acaba, soğutucuyu dediğinizi seçtim, Corsair H150 RGB 360mm Intel ve Amd Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu
Şunlardan bahsediyorum.

Çok teşekkür ederim bu kadar hızlı hallolcağını düşünmüyodum

Şunlardan bahsediyorum.
Hocam son olarak bütçem varken 2x32 yapsam bi zararı olur mu
Yapamıyomuşum zaten galiba tamam

85 civarına daha iyisi toplanır diye düşünüyorum. Corsair 7800x3d'ye yetmez bence.

Çok teşekkür ederim bu kadar hızlı hallolcağını düşünmüyodum

Hocam son olarak bütçem varken 2x32 yapsam bi zararı olur mu
Yapamıyomuşum zaten galiba tamam
Bütçen 90k mı yani?

Yetmez dediğiniz hangi bileşen anlamadım ve bütçem 100k

98k falan ediyor. Çok iyi sistem oldu her şeyi üst kalite.

Yetmez dediğiniz hangi bileşen anlamadım ve bütçem 100k
Corsair h100'den bahsediyorum. 7800x3d'yi rahat rahat soğutamaz. Size sistem topladım 420mm soğutucu var. O çok iyi.

98k falan ediyor. Çok iyi sistem oldu her şeyi üst kalite.

Corsair h100'den bahsediyorum. 7800x3d'yi rahat rahat soğutamaz. Size sistem topladım 420mm soğutucu var. O çok iyi.
Güzel olmuş. Eline sağlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı