![]()
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 24.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Renegade SFYRS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.133,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Arctic Liquid Freezer II - 420 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (LGA1700 Kit Dahil) (AR-ACFRE00109A) | Teknobiyotik
Performansın Kralı Ödüllü İşlemci Soğutucu Overclock tutkunlarının ve sisteminde serinlik isteyenlerin bir numaralı tercihi Arctic Freezer serisinin yeni üyelerinden Liquid Freezer II 420 A-RGB, işlemcilerinizi ferahlatmaya geliyor. Piyasada eşi benzeri bulunmayan soğutucu...www.teknobiyotik.com
![]()
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.512,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
98k falan ediyor. Çok iyi sistem oldu her şeyi üst kalite.
Corsair h100'den bahsediyorum. 7800x3d'yi rahat rahat soğutamaz. Size sistem topladım 420mm soğutucu var. O çok iyi.
Merhaba arkadaşlar, donanım hakkında hiçbir fikri olmayan biri olarak, artık yeni bir evim ve yeterli alanım olduğu için laptoptan kurtulup masaüstü bir bilgisayar istiyorum ve tek amacım güncel oyunları donanımsal bir eksiklik hissetmeden ya da minimum hissederek oynayabilmek.
Ben hiçbir fikri olmayan biri olarak her şeyin iyisini alır geçerim diye düşünüyordum fakat iş öyle değilmiş forumda biraz dolaştım o onunla darboğaz olur mu, o ekran kartı o anakartla olur mu falan iyice çorba oldum.
Cevap verirken "şunu zaten biliyordur" diye varsaymadan aptala önerir gibi önermenizi istiyorum, dediğim gibi tek derdim oyun.
Şimdi meşhur sistem toplama sitelerinden birinden bakıyorum, ekran kartı için bütçemi de korumayı düşünerek RTX 4070 12 GB kararı verdim.
İşlemci olarak yine bütçemi korumayı düşünerek i5-14400F 2.5GHz kararı verdim. ama dediğim gibi bu kararları sadece bütçemi düşünerek verdim ne kadar mantıklı kararlar bilmiyorum. ekran kartında seçenekler var evet ama işlemci konusunda Ryzen'ler falan daha da anlamıyorum.
Gelgelelim ki içinde bulunduğum cehaletle bu ikisini seçtikten sonra anakart sekmesine geldim ve sadece ekrana bakakaldım.
Özetle A'dan Z'ye her türlü önerilere açığım.
Not: Madem bilmiyorsun bir şey, hazır sistem alsana diye düşünecek arkadaşlar için, hazır sistemlerde de sorunum ya bellek ya başka bir şeyi arttırmak istiyorum fakat artırınca içine eder miyim korkusu var, bilmeyen birinin gözünden anlamaya çalışın, teşekkür ediyorum şimdiden herkese.
Arkadaşlar güzel güzel tartışıyorsunuz ama kafam daha çok karışıyor, sanırım herkes bu mesajda hemfikir oldu son karar olarak buradan devam ediyorum.
Hocam sistem gayet iyi al geç keyfine bak mis gibi. Bütçe 101 olursa anakart olarak bunu al.Arkadaşlar güzel güzel tartışıyorsunuz ama kafam daha çok karışıyor, sanırım herkes bu mesajda hemfikir oldu son karar olarak burdan devam ediyorum
@Jesus Wicked attığı sistem gayet güzel hocam. Alın direk.Arkadaşlar güzel güzel tartışıyorsunuz ama kafam daha çok karışıyor, sanırım herkes bu mesajda hemfikir oldu son karar olarak burdan devam ediyorum
Sizin attığınız sistemin aynısında sadece soğutucu olarak Arctic Liquid Freezer 420mm yerine Corsair H170i 420mm seçsem belirli bi siteden yapıyorum da tek 420mm seçenek buHocam sistem gayet iyi al geç keyfine bak mis gibi. Bütçe 101 olursa anakart olarak bunu al.
Bütçe artmazsa sorun yok.
3k fiyat farkı var. Neden toplama almıyorsun?Sizin attığınız sistemin aynısında sadece soğutucu olarak Arctic Liquid Freezer 420mm yerine Corsair H170i 420mm seçsem belirli bi siteden yapıyorum da tek 420mm seçenek bu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.