Sıfırdan TYT Türkçe için en iyi YouTube hocası nedir?

yusufff445

Decapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar,

MTOK kontenjanıyla bilgisayar mühendisliği hedefleyen bir sayısalcıyım. Hem TYT hem AYT'ye hazırlanıyorum.
Türkçem biraz zayıf, TYT Türkçeyi sıfırdan sağlam şekilde öğrenmek istiyorum.
Zamanım da az, bu yüzden konuyu kısa ve net anlatan, ardından hemen soru çözen bir hoca arıyorum.
YouTube'dan takip edebileceğim, yanında önerdiği kitapla ilerleyebileceğim hoca tavsiyesi verirseniz çok iyi olur.

Rüştü hoca, nazlı hoca gibi isimleri duydum ama daha iyi öneriniz varsa bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar,

MTOK kontenjanıyla bilgisayar mühendisliği hedefleyen bir sayısalcıyım. Hem TYT hem AYT'ye hazırlanıyorum.
Türkçem biraz zayıf, TYT Türkçeyi sıfırdan sağlam şekilde öğrenmek istiyorum.
Zamanım da az, bu yüzden konuyu kısa ve net anlatan, ardından hemen soru çözen bir hoca arıyorum.
YouTube'dan takip edebileceğim, yanında önerdiği kitapla ilerleyebileceğim hoca tavsiyesi verirseniz çok iyi olur.

Rüştü hoca, nazlı hoca gibi isimleri duydum ama daha iyi öneriniz varsa bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler!

TYT Türkçede neyi anlamak istiyorsunuz zaten %90 okuduğunu anlama yani Türkçe için kamp saçmalıktır. Paragraf çözerek gelişir TYT Türkçe sadece dil bilgisi çalışmanız lazım ki çok zor bir şey değil mantığı kavrarsanız.

TYT Türkçede neyi anlamak istiyorsunuz zaten %90 okuduğunu anlama yani Türkçe için kamp saçmalıktır. Paragraf çözerek gelişir TYT Türkçe sadece dil bilgisi çalışmanız lazım ki çok zor bir şey değil mantığı kavrarsanız.
Teşekkürler cevabınız için.
Benim eksik olduğum kısım sadece paragraf değil, dil bilgisi konularında da net eksiğim var.
O yüzden hem konuyu öğrenip, hem pratik yapmak istiyorum.
Tabii sonrasında bol bol paragraf çözerek de desteklemeyi düşünüyorum.

Teşekkürler cevabınız için.
Benim eksik olduğum kısım sadece paragraf değil, dil bilgisi konularında da net eksiğim var.
O yüzden hem konuyu öğrenip, hem pratik yapmak istiyorum.
Tabii sonrasında bol bol paragraf çözerek de desteklemeyi düşünüyorum.

Kral her sene garanti soru çıkan yazım ve noktalama işaretlerini hallet. Ses bilgisine de göz aşinalığı lazım sadece bu üçünün üstüne paragraf ekleyerek 30 net yaparsın. Hoca olarak da emek taştan önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı