Paragraf sorularının ne kadar etkili olduğu önemli hocam. Gerekirse 300 soru çözün siz o sorulardan verim alamazsanız ve pratiğinizi geliştiremezseniz bir işe yaramaz. Yararlı oluyor diyorsanız biraz sabretmeniz lazım ben Türkçede 30'un üstünü göremiyordum sonra her gün 20'şer soru çözmeye + kitap okumaya başladım ondan sonra girdiğim ilk TYT'de 35 yaptım. Hız yayınlarının paragrafı iyi tavsiye ederim kolay orta zor karışık sorulara sahip denemeleri ve her türlü soru tipi için mini testleri var.
Paragraf sorularının ne kadar etkili olduğu önemli hocam. Gerekirse 300 soru çözün siz o sorulardan verim alamazsanız ve pratiğinizi geliştiremezseniz bir işe yaramaz. Yararlı oluyor diyorsanız biraz sabretmeniz lazım ben Türkçede 30'un üstünü göremiyordum sonra her gün 20'şer soru çözmeye + kitap okumaya başladım ondan sonra girdiğim ilk TYT'de 35 yaptım. Hız yayınlarının paragrafı iyi tavsiye ederim kolay orta zor karışık sorulara sahip denemeleri ve her türlü soru tipi için mini testleri var.
Kitap en önemli unsurlardan biri. Okuma anlamayı geliştirmek için de en iyi yol belki de.Hocam 4 yıldır kitap okumuyorum. Belkide o yüzden Türkçede 10 net geliyor.
Kitap en önemli unsurlardan biri. Okuma anlamayı geliştirmek için de en iyi yol belki de.
Bol kitap okuyup Temel orta zor şeklinde gidecek şekilde paragraf sorusu çözeceksin o zaman.Peki ya okuduğumu anlamıyorsam?
Sosyal: 10.
Matematik: 10.
Fen: 10.
Bu netlere ulaşmak için nasıl bir plan çizmeliyim?
Zaten her gün 40 soru paragraf çözüyorum.
Sosyal hiç çalışmasan sadece paragraf çözsen bile 12-13 garanti gelir, 1 dakika bile sosyal çalışmadım en son Bilgi Sarmal Türkiye geneline girmiştim 13 geldi sosyal. Türkçe için bir şey diyemeyeceğim ama en azından şu andan itibaren her gün 40 tane paragraf çözsen 25'in altına düşmeyeceğini düşünüyorum. Mata gelirsek matta ilk 10 soru falan çok kolay oluyor zaman var bir 5 tanecikte bari sen çıkartabilsen geometridende 2-3 tane çıkartsan 17-18 yaparsın. Fen için bilgi vermeyeceğim bende yapmıyorum çünkü bir şey.
Ben de hiç çalışmadan 14 net çıkarttım 2023 yks'de sosyalden genel kültür gerektiriyor biraz.Sosyal tarıh bılgı gerektırıyor. Cografya da oyle. Senın yapabılıyor olman diğer bir insanı etkılemıyor.
Sosyal tarıh bılgı gerektırıyor. Cografya da oyle. Senın yapabılıyor olman diğer bir insanı etkılemıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.