Şifreleri kaydetmek için program önerisi

Aesthetic00

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba üyelik ID şifreleri kaydetmek için bir program arıyorum. Masaüstümde olacak yeterli bir uygulama ile şifrede koyarım. Mesela Technopat şifremi direk bulmak için uğraşmayacağım ve direk arama butonuna basınca o çıkacak. Word de arama butonu var mı? Epeyce uzun bir süredir Word kullanmıyorum.

Ctrl + F ile word dosyası içerisinde arama yapabilirsin ama tarayıcı üzerinden google hesabıyla giriş yaptığında her giriş yaptığın sayfanın şifrelerini kaydedebilirsin, sonrasında giriş yapmak istediğinde otomatik doldurma yapar tarayıcı zaten.

Word uygulamasında CTRL+F kombinasyonu ile bulabilirsiniz aradığınız şifrelerinizi.

Teşekkür ederim.

CTRL + F ile Word dosyası içerisinde arama yapabilirsin ama tarayıcı üzerinden Google hesabıyla giriş yaptığında her giriş yaptığın sayfanın şifrelerini kaydedebilirsin, sonrasında giriş yapmak istediğinde otomatik doldurma yapar tarayıcı zatonu.

Onu kaydediyorum zaten sonra unutmayayım diye bir yere not almak istiyorum. Sizce en iyi uygulama şifreleme programı hangisi?

Word uygulamasında CTRL+F kombinasyonu ile bulabilirsiniz aradığınız şifrelerinizi.

Sizce en iyi uygulama şifreleme programı hangisi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı